Νέος Σταθμός GLASSDRIVE® στην Αλεξανδρούπολη

794
Ο Νέος Σταθμός GLASSDRIVE® στην Αλεξανδρούπολη

Η οικογένεια της GLASSDRIVE® μεγαλώνει και, ακολουθώντας πιστά το επιχειρησιακό πλάνο ανάπτυξης του δικτύου της, υποδέχεται το νέο μέλος της στην Αλεξανδρούπολη, τον κ. Παντελή Δαρμή.

Ο κ. Δαρμής διατηρεί πρότυπο κέντρο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων κάθε τύπου οχήματος (επιβατικό, φορτηγό, λεωφορείο, κ.λπ.) στο 3ο χλμ. Αλεξανδρούπολης–Συνόρων. Ο σταθμός λειτουργεί καθημερινά 08:00-17:00, ενώ το Σάββατο το ωράριο λειτουργίας είναι 09:00-13:00.

Έχοντας πολυετή πείρα και άριστη εξειδίκευση, ο νέος σταθμός της GLASSDRIVE® στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως:

  • Επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες.
  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς.
  • Γραπτή πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων και
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής».
  • Τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών για κάθε τύπο αμαξώματος.
  • Τοποθέτηση & επισκευή γρύλλων παραθύρων αυτοκινήτου (ηλεκτρικά & μηχανικά).

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® αποτελείται από 64 επίσημους σταθμούς, 35 κινητές μονάδες και περισσότερους από 100 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια, αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain, ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά, κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας, χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.

Προηγούμενο άρθροΌλα όσα πρέπει να ξέρετε για το PEPP*
Επόμενο άρθροΧρίστος Χριστοδούλου, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Trust Insurance Cyprus