Νέος Σταθμός Glassdrive® στην Πάτρα

282

Στα πλαίσια της συνεχούς της ανάπτυξης και της βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών της στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, η Glassdrive® υποδέχτηκε το νέο μέλος της στη πόλη της Πάτρας,  τον κ. Γεώργιο Γαλιατσάτο.

Ο κ. Γεώργιος  Γαλιατσάτος διατηρεί πρότυπη μονάδα επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων κάθε τύπου οχήματος (επιβατικό,  φορτηγό, λεωφορείο) στην πόλη της Πάτρας, από το 2000.   Οι εγκαταστάσεις του, έκτασης 650 τ.μ.  βρίσκονται στην οδό Α.Παπανδρέου & Κων/νου Γκρέκα, στο Δήμο Παραλίας Πατρών.

Ο σταθμός λειτουργεί καθημερινά 08:00-19:00, ενώ το Σάββατο το ωράριο λειτουργίας είναι 08:00-12:00.

Στο σταθμό Glassdrive® του κ. Γαλιατσάτου, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα για:

  • Επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες
  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
  • Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
  • Εξυπηρέτηση με κινητή μονάδα στο χώρο που επιθυμούν
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής».

Το δίκτυο της Glassdrive® αποτελείται από 38 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και 80 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια, αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η Glassdrive®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.

Προηγούμενο άρθροΣτην Κύπρο οι Συνεργάτες της Prime Insurance
Επόμενο άρθροΗ Ορίζων ζητεί Μηχανογράφο κλάδου Ζωής και Υγείας