Ο Γιώργος Ζερβουδάκης στο τιμόνι των Ομαδικών Ασφαλίσεων της MetLife

2390
Zerboydakis Metlife

Σε συνέχεια της ήδη επιτυχημένης πορείας του στο F2F, τα τελευταία 15 χρόνια, ο Γιώργος Ζερβουδάκης, αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου και τον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife, κ. Δημήτρης Μαζαράκης δήλωσε σχετικά: «Ο Γιώργος έχει μία ιδιαιτέρως επιτυχημένη πορεία στην ασφαλιστική αγορά και βεβαίως τη МеtLife.

Είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης μου και είμαι πεπεισμένος ότι αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή για να ηγηθεί ενός επιχειρησιακού τομέα που τα επόμενα χρόνια θα αναπτυχθεί σημαντικά.

Με την άρτια κατάρτιση του, αποτέλεσμα της εμπειρίας του από διαφορετικές θέσεις ευθύνης, αλλά κυρίως με την ακεραιότητα και το επαγγελματικό πάθος που τον διακρίνουν, θα συμβάλλει καθοριστικά και θα οδηγήσει την ομάδα των Employee Benefits στη διατήρηση και ενίσχυση της ηγετικής μας θέσης στην αγορά».

Ο κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, αναφερόμενος στον διευρυμένο ρόλο του σχολίασε: «Μου εμπιστεύονται αυξημένες αρμοδιότητες σε έναν τομέα στον οποίο η MetLife είναι διαχρονικά πρωτοπόρος και αυτό κάνει την πρόκληση για μένα ακόμη μεγαλύτερη.

Πέρα, ωστόσο, από την όποια πρόκληση, ο τομέας των ομαδικών ασφαλίσεων έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα της πρόσφατης έρευνας Employee Benefits Trends Survey (EBTS) της  MetLife και τα οποία αναδεικνύουν την έντονη ανάγκη εργαζόμενων και εργοδοτών για αναζήτηση νέων, συμπληρωματικών ή εναλλακτικών μορφών κάλυψης και πρόσθετων παροχών.

Στη MetLife έχουμε όλες τις προδιαγραφές και τα κατάλληλα εργαλεία να αξιοποιήσουμε αυτές τις ευκαιρίες και ως εκ τούτου να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο την ισχυρή της θέση στην αγορά των Ομαδικών Ασφαλίσεων».

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Ζερβουδάκη

Ο Γιώργος Ζερβουδάκης γεννήθηκε το 1973. Σπούδασε Μαθηματικά και κατέχει μεταπτυχιακούς  τίτλους στην Αναλογιστική Επιστήμη και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ασφαλιστικό Κλάδο το 1997, αναλαμβάνοντας διαδοχικά θέσεις ευθύνης στις Διευθύνσεις Αναλογιστικής, Marketing & Επικοινωνίας και των Πωλήσεων.

Από το 2008 και για τα επόμενα 5 έτη διετέλεσε Agency Director της MetLife στην Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθροΘετικά τα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου ARAG το 2016
Επόμενο άρθροΚαμπάνια της ΕΑΕΕ για την οδική ασφάλεια: «Μην οδηγείς όταν πίνεις!»