Ο ΣΕΣΑΕ φιλοξενεί τον Peter Economides

306

 

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών έχει τη χαρά να φιλοξενεί τον κ. Peter Economides σε ειδική εκδήλωση – ομιλία την Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 5.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής «Β & Μ Θεοχαράκη» (Διευθ.: Βασ. Σοφίας 9 και Μέρλιν 1).

 

Ο κ. Economides είναι brand strategist με παγκόσμιο κύρος και πολύχρονη εμπειρία στη διοίκηση επιχειρήσεων, το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση. Με έδρα την Ελλάδα δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες του εξωτερικού και συνεργάζεται με μεγάλες επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο ελληνικό κοινό είναι ευρέως γνωστός από το εγχείρημα «Rebranding Greece».

 

Η ομιλία του διακεκριμένου ομιλητή αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς θα αναπτύξει τις απόψεις του για το πώς να αναβαθμίσουμε την εικόνα της αγοράς της Ιδιωτικής Ασφάλισης ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο που η χώρα μας διέρχεται μια μεγάλη κοινωνικοοικονομική κρίση.

 

Την εκδήλωση αυτή υποστηρίζουν οι Εταιρείες AON BENFIELD και MAPFRE ASISTENCIA, ως Χρυσοί Χορηγοί, οι Ασφαλιστικές Εταιρίες ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ERGO και HDI-GERLING, ως Μεγάλοι Χορηγοί και η Ασφαλιστική Εταιρεία AIG ως Χορηγός.

 

Προηγούμενο άρθροΓια ένα σύνταγμα της Ευρώπης
Επόμενο άρθροΚαραβίας & Συνεργάτες: Παρουσίαση της ασφάλισης ζωικού κεφαλαίου των Lloyd’s στη Zootechnia 2013