Οι Συνεργάτες της Mega Brokers SA ταξίδεψαν στο Όσλο

1874
Mega Brokers ταξίδι Oslo

Περισσότεροι από είκοσι πέντε συνεργάτες της Mega Brokers SA ταξίδεψαν φέτος στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, στο Όσλο.

Οι επίλεκτοι συνεργάτες της Mega Brokers SA είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, σε ένα 4ημερο ταξίδι, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σκανδιναβικές πόλεις, που καταλαμβάνει σταθερά τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στις ακριβότερες πόλεις του κόσμου και είναι γεμάτη από μουσεία και κορυφαίες γκαλερί τέχνης.

Η πρώτη ημέρα περιήγησης ξεκίνησε με τη γνωριμία της πρωτεύουσας, που διατηρεί ένα ιδιαίτερο ρουστίκ χαρακτήρα.
Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Εθνική Πινακοθήκη και το πάρκο Φρόγκνερ με τα μνημειώδη γλυπτά του Βίγκελαντ.
Η βραδιά έκλεισε με δείπνο στο φημισμένο εστιατόριο Argent που βρίσκεται μέσα στο νέο εντυπωσιακό κτήριο της Όπερας του Όσλο.
Οι εμπειρίες συνεχίστηκαν και τις επόμενες ημέρες, με εκδρομή στο Drobak, στην ανατολική πλευρά του φιόρδ.
Τα στενά 18ου και 19ου αιώνα, που ευθυγραμμίζονται με τα μικρά ξύλινα σπίτια, δίνουν στην πόλη μια ειδυλλιακή αίσθηση.
Οι συνεργάτες επισκέφτηκαν τη πλατεία Torget όπου βρίσκεται το δημοφιλές Χριστουγεννιάτικο Tregaarden και το ταχυδρομείο του Αγ. Βασίλη, ενώ η ημέρα έκλεισε με δείπνο στο εστιατόριο Louise.
Ξεχωριστή στιγμή του ταξιδιού υπήρξε η 3ωρη κρουαζιέρα στο Oslofjord, απολαμβάνοντας ζωντανή μουσική και έναν παραδοσιακό Νορβηγικό μπουφέ, ενώ την επόμενη ημέρα οι συνεργάτες επισκέφτηκαν το νησάκι Bygdoy, το μουσείο των Vikings και το μουσείο Kon Tiki
Το αξέχαστο ταξίδι ικανοποίησε όλους τους συνεργάτες της Mega Brokers SA και έκλεισε με τις ευχαριστίες του Προέδρου και Δ/νοντα Σύμβουλου, κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, προς τους συμμετέχοντες.
Ο κ. Χατζηθεοδόσίου τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και στον επόμενο Νέο Διαγωνισμό Πωλήσεων 2017-2018 της Mega Brokers S,A με προορισμό το μαγευτικό Εδιμβούργο!
Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία Interlife και Ευρωκλινικής για το πρόγραμμα υγείας KinderCARE99
Επόμενο άρθροΑνάπτυξη για την Ελλάδα βλέπει ο Επικεφαλής Οικονομικός Αναλυτής της Allianz, Michael Heise