«Ομαδικότητα, δράση και νέοι στόχοι» το μήνυμα του φετινού Generali Trophy

3542
Generali Trophy 2017

Πλώρη για Ιόνιο έβαλε φέτος η ομάδα του Generali Trophy, με τους κορυφαίους του Δικτύου  Agency να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μία ακόμη θαλάσσια περιπέτεια με φουσκωτά σκάφη.

Οι κορυφαίοι Συνεργάτες του δικτύου Agency της Generali έζησαν το περασμένο διάστημα ένα συναρπαστικό τετραήμερο στα Σύβοτα, έναν  πανέμορφο παραθαλάσσιο οικισμό, στο νότιο τμήμα του νομού Θεσπρωτίας, γνωστό και ως η “Καραϊβική της Ελλάδας”, χάρη στους μαγευτικούς όρμους, τα καταπράσινα νησάκια, τα κρυστάλλινα νερά και τις πεντακάθαρες παραλίες.

Με βάση εξόρμησης τα Σύβοτα η ομάδα της Generali όργωσε με τα σκάφη της το Βόρειο Ιόνιο. Βίωσε ένα trophy δράσης, με την αδρεναλίνη κάποιες στιγμές να φτάνει στα ύψη, επιστέγασμα μιας πολύ ενδιαφέρουσας, δυναμικής και επιτυχημένης  επαγγελματικά χρονιάς.

Με κινητήριο δύναμη την προσήλωση στον κοινό στόχο και εφόδιο την ομαδική προσπάθεια, οι συμμετέχοντες δεν πτοήθηκαν από καμία δυσκολία και έφτασαν μέχρι το δυτικότερο σημείο της Ελλάδας, τα μικρά νησάκια των Οθωνών.

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων σταθμών, εντυπωσιάστηκαν από τα πανέμορφα παράλια της Κέρκυρας, ενώ απόλαυσαν τις φημισμένες διεθνώς παραλίες των Παξών και Αντιπαξών.

Κατά τη διάρκεια της μικρής «οδύσσειας» γεμάτη από συναρπαστικές στιγμές, δεν έλειψαν και οι ώρες χαλάρωσης, προβληματισμού και συζητήσεων για το μέλλον και τις προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς.

Συζητήσεις που επιβεβαίωσαν τη δέσμευση τους, να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση νέων προτύπων στο χώρο της ασφάλισης, με την παροχή απλών και έξυπνων ασφαλιστικών προϊόντων.

Οι Συνεργάτες της Generali αποχαιρέτησαν τα πανέμορφα Σύβοτα με την υπόσχεση ότι η νέα σεζόν θα είναι ακόμη πιο επιτυχημένη, καθώς η ανάγκη να γνωρίσουν ένα όλο και μεγαλύτερο ποσοστό πολιτών την αξία της ασφάλισης γίνεται  ολοένα και πιο επιτακτική.

Οι Συμμετέχοντες στο Generali Trophy 2017

Κεντρικά γραφεία Generali (Αθήνα): Δημητρίου Πάνος, Βασιλόπουλος Τάκης, Μπεφών Άγγελος, Λαμπροπούλου Μαρία

Γραφείο Θεσσαλονίκης: Παπαδόπουλος Σταύρος, Καμπουράκη Μελτίνη, Τσακυρίδης Σάκης, Τελλίδης Μιλτιάδης, Μπαξεβάνης Γιώργος, Αλεξανδρίδης Δημήτρης.

Γραφείο Αλεξανδρούπολης: Βασιλειάδης Χρήστος.

Γραφείο Ηρακλείου: Γαλανός Ανδρέας, Στεφανάκης Στέλιος.

Γραφείο Χανίων: Καραβάνος Χαράλαμπος

Γραφείο Σάμου: Βαγιανού Αγγελική

Φωτογραφικό υλικό: Ιάκωβος Διζικιρίκης.

Προηγούμενο άρθροΑύριο, στο Πολεμικό Μουσείο, το Ετήσιο Συνέδριο του ΠΣΑΣ
Επόμενο άρθροΣυνεργασία της Interasco με τη VDFM για τη χρήση λογισμικού κοστολόγησης GT Motive