Π. Λελεδάκης, Κ. Βασιλείου δύο ακόμα ομιλητές της MDRT Day στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώνουμε την παρουσίαση των ομιλητών της Ημερίδας MDRT Day, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 19 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο ΜΕΤ, με δύο διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής και κυπριακής αντίστοιχα ασφαλιστικής αγοράς, τους κ.κ. Παναγιώτη Λελεδάκη και Κώστα Βασιλείου.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΛΕΔΑΚΗΣ

Leledakis

Ο Παναγιώτης Λελεδάκης σπούδασε στο Νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ασφαλιστική του καριέρα ξεκίνησε το 1999 στην εταιρεία Commercial Value με διακεκριμένη παραγωγική δραστηριότητα. To 2003 προήχθη σε Unit Manager και κατάκτησε τις πρώτες θέσεις παραγωγικότητας στην επόμενη τριετία.

Σήμερα λειτουργεί ως ανεξάρτητος ασφαλιστικός σύμβουλος.

Είναι κάτοχος του εξειδικευμένου πτυχίου στα ασφαλιστικά από το αμερικανικό πανεπιστήμιο T.A.C., με τον τίτλο Life Underwriting Training Council Fellow – L.U.T.C.F.

Έχει πιστοποιηθεί στη Διοίκηση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σήμερα είναι Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος στον οργανισμό  παροχής εξειδικευμένης εκπαίδευσης IFAAcademy – International Financial Architects.

Ταυτόχρονα σπουδάζει στον παγκοσμίως αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό οργανισμό  “PRMIA – Professional Risk management Association” του Καναδά.

Το 2015 εκλέχτηκε στην θέση του προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων – ΠΣΑΣ ,στον οποίον ήταν μέλος του ΔΣ από το 2013.

Όραμα του εκτός από την ατομική του ανάπτυξη στην ασφαλιστική καριέρα είναι να συνεισφέρει, με όσες δυνάμεις διαθέτει, στην αναβάθμιση του ασφαλιστικού θεσμού και στην ανάδειξη του ασφαλιστή ως  επιστήμονα συμβούλου.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ο κ. Κώστας Βασιλείου γεννήθηκε στην Πάφο στις 19 Ιανουαρίου 1969.

Αποφοίτησε με επιτυχία από το  Λύκειο Κύκκου Πάφου το 1986.  Στη συνέχεια αποφοίτησε από το Α.Τ.Ι. Κύπρου (Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Κύπρου)  στον κλάδο Μηχανολογίας- Ναυτομηχανικής το 1989.  Παρακολούθησε επίσης μαθήματα μηχανολογίας με αλληλογραφία μέσω του Engineering Council του Ηνωμένου Βασιλείου.  Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως απλός στρατιώτης πεζικού σε διάφορες μονάδες της Κύπρου.

Εργάστηκε επί σειρά ετών ως Μηχανολόγος Μηχανικός.  Τα τελευταία 20 χρόνια περίπου ασκεί με επιτυχία το επάγγελμα του Διακεκριμένου ασφαλιστικού Συμβούλου και πράκτορα, διευθύνοντας εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης που συνεργάζεται με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.  Είναι κάτοχος του Ασφαλιστικού διπλώματος  L.U.T.C.F. (LIFE UNDERWRITER TRAINING COUNCIL FELLOW) και F.S.S. (FINANCIAL SERVICES SPECIALIST). Επίσης κατέχει δίπλωμα από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Ι.Χ.Ο.Σ. στον τομέα της μελέτης και διαχείρισης εταιρικού ρίσκου (R.S.P.)

Είναι επίσης ισόβιο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Διακεκριμένων Ασφαλιστών M.D.R.T. (MILLION DOLLAR ROUND TABLE) καθώς και 4 φορές Court of the Table. Υπήρξε μέλος του Διεθνή Οργανισμού LIMRA και βραβευόταν για  12 συνεχή χρόνια με το βραβείο International Quality Award.

Σήμερα ζει στην Έγκωμη και είναι παντρεμένος με την Έλενα, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά τον Ανδρέα ηλικίας 23 ετών, την  Μικαέλλα 19 ετών και τον μικρό Αλέξανδρο 7 ετών.

Η σύζυγος του είναι επίσης ασφαλίστρια  και τον βοηθά στην διεύθυνση των γραφείων τους στη Λευκωσία και στη Πάφο.

Μαζί με την σύζυγο του Έλενα συμμετέχουν ενεργά στα κοινά βοηθώντας φιλανθρωπικούς οργανισμούς όπως το ΡΟΤΑΡΥ, όπου διετέλεσε Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Λευκωσία – Λήδρα με επιτυχία τη χρονιά 2016 -2017, και τους LIONS, όπου η σύζυγος του είναι Πρόεδρος της Λέσχης Lioness Λευκωσίας – Κερύνειας.

Να σημειωθεί ότι στην ημερίδα θα συμμετάσχουν 400 άτομα από την Ελλάδα και την Κύπρο. θα πραγματοποιηθεί στο MET HOTEL, ώρα έναρξης 09:15, αίθουσα Μαΐστρος, Tel: +30 2310 017 000, Fax: +30 2310 017 100, Email: [email protected], 26ης Οκτωβρίου 48, 54627 Θεσσαλονίκη).

Στην συμμετοχή θα συμπεριλαμβάνεται Γεύμα-καφέ, Ομιλίες διακεκριμένων συναδέλφων μελών του MDRT (από Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό), Ανάπτυξη Πρακτικών & Ιδεών Πωλήσεων στα πρότυπα του MDRT, Εκπαιδευτικές Εισηγήσεις για τις εξελίξεις στο επάγγελμα μας, διαδραστικές ομιλίες και μία εξαιρετική ομαδική δραστηριότητα σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ημερίδα θα κλείσει με τον ΚΕΥ ΝΟΤΕ Speaker σε μία ομιλία Έκπληξη.

Το πρόγραμμα της ημερίδας