Πάνω από 500 διαμεσολαβητές παρακολούθησαν το webinar του ΠΣΑΣ

Μεγάλη επιτυχία είχε το webinar  που διοργάνωσε ο ΠΣΑΣ σε συνεργασία με την επιτροπή επικοινωνίας του M.D.R.T. στην Ελλάδα, στις 23 Νοεμβρίου 2017, με ομιλήτρια την καταξιωμένη και μέλος του M.D.R.T, Sunny Lee από το Los Angeles.

webinar PSAS Sunny Lee

Προηγήθηκε θεσμική ενημέρωση στην οποία ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Σ. κ. Παναγιώτης Λελεδάκης, ενημέρωσε σχετικά με όλα τα σημαντικά ζητήματα που ενδιαφέρουν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, στις εξελίξεις των οποίων συμμετέχει ενεργά ο Π.Σ.Α.Σ. «Και αυτή τη φορά μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε με τα μέλη μας διαδραστικά, μέσω του συστήματος τηλεδιάσκεψης του Π.Σ.Α.Σ., ακούσαμε τις απορίες και τις ερωτήσεις των μελών μας, απαντήσαμε σε αυτές και καταγράψαμε όσα ζητήματα μας τέθηκαν», σχολίασε σχετικά ο Πρόεδρος του ΠΣΑΣ.

Το webinar παρακολούθησαν με αμείωτο το ενδιαφέρον 500 και άνω ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από όλη την Ελλάδα πολύ απλά, γρήγορα και χωρίς καμία ταλαιπωρία, μέσω σύνδεσης από τον υπολογιστή τους. Όπως πάντα ο Π.Σ.Α.Σ. κάνει ένα ακόμα βήμα δίνοντας τη δυνατότητα στα premium μέλη του να παρακολουθούν όποτε εκείνοι το επιθυμούν τα webinars που έχουν ήδη διοργανώσει σε επανάληψη, μέσω της νέας πρωτοποριακής e-learning πλατφόρμας του με ένα απλό click.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του M.D.R.T.  στην Ελλάδα, κ. Κυριάκος Χατζηστεφάνου, ο οποίος αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του MCC M.D.R.T. στην Ελλάδα για το 2017 και ανακοίνωσε τη διοργάνωση του M.D.R.T. DAY στη Θεσσαλονίκη στις 19 Ιανουαρίου 2018, με ομιλητές από όλο τον κόσμο, όπως την Αμερική την Νότιο Αφρική, το Ισραήλ κ.α.

Μεγάλη τιμή για τον Π.Σ.Α.Σ. και τα μέλη του είναι το γεγονός ότι ο κ. Guy Baker  πρώην πρόεδρος του M.D.R.T.  και βραβευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος στους πρώτους 250 στην Αμερική, απηύθυνε χαιρετισμούς προς όλους τους ασφαλιστικούς συμβούλους στην Ελλάδα τα υποψήφια μέλη του M.D.R.T., καθώς και τα μέλη του M.D.R.T. τονίζοντας, το σημαντικό έργο που επιτελεί το M.D.R.T. παγκόσμια με τα 60.000 περίπου μέλη, για το μοίρασμα των ιδεών και των καλύτερων πρακτικών στο επάγγελμα.

webinar PSAS Guy Baker

Με μεγάλο ενθουσιασμό παρουσίασε την κεντρική ομιλήτρια του webinar  κα Sunny Lee, η οποία θα είναι και ομιλήτρια , στο M.D.R.T. DAY  στη Θεσσαλονίκη στις 19.01.18. Η κα Sunny Lee 8 χρόνια μέλος του M.D.R.T.  και 1 χρόνο C.O.T., αναπτύσσοντας στην ομιλία της το θέμα “Money Monster or Money Master”, τόνισε την αξία της υγιούς εκπαίδευσης των παιδιών, πάνω στη διαχείριση των χρημάτων τους, για μια οικονομικά σωστή ζωή, από τα πρώτα τους χρόνια. Επίσης τόνισε ότι, μεταφέροντας οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές αυτή τη γνώση στους πελάτες τους, μπορούν να βρουν πεδία συζήτησης μαζί τους για ένα σωστό οικονομικό προγραμματισμό, τον οποίο μπορούν να μετατρέψουν σε νέες συνεργασίες, μαζί τους. Έδωσε πραγματικούς τρόπους για το πώς θα γίνει αυτή η εκπαίδευση των παιδιών, τονίζοντας επίσης ένα ακόμα σημαντικό σημείο μέσα από αυτή τη διαδικασία: τον ποιοτικό χρόνο που θα μοιραστούμε με τα παιδιά μας και την αξία που αυτό θα δώσει στην οικογένεια μας.

Κλείνοντας το webinar  ο κ. Κάρολος Μαρκουίζος, αντιπρόεδρος του Π.Σ.Α.Σ. και μέλος της Επιτροπή Επικοινωνίας του M.D.R.T.  στην Ελλάδα, συνόψισε τα κυριότερα σημεία της ομιλίας της κας Sunny  Lee και τόνισε τα πολλαπλά οφέλη από τη συμμετοχή σε τέτοιες κοινές δραστηριότητες του Π.Σ.Α.Σ. και του M.D.R.T.