ΠΣΑΣ και ΠΣΣΑΣ δίπλα στους πληγέντες της Μάνδρας

1387
psas pssas Mandra

Αντιπροσωπία του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων επισκέφτηκε η Τρίτη 21 Νοεμβρίου το Δημαρχείο Μάνδρας και συναντήθηκε τόσο με τη Δήμαρχο, κα Ιωάννα Κριεκούκη, όσο και με τον Γενικό Διευθυντή του Δήμου.

Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Σ., κ. Λελεδάκης Παναγιώτης, και ο Πρόεδρος του Π.Σ.Σ.Α.Σ., κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ενημέρωσαν για την πρωτοβουλία των Συνδέσμων να ενισχύσουν οικονομικά τους πληγέντες με αναγκαία αγαθά από χρήματα των Συνδέσμων, από την μία, αλλά και από χρήματα που συγκεντρώνονται από συναδέλφους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές ύστερα από πρωτοβουλία του Π.Σ.Α.Σ.

Επίσης ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι κάτοικοι της Μάνδρας και τις βασικές ανάγκες τους σε αγαθά για την στήριξη τους ώστε τα επόμενα χρήματα που θα μαζευτούν από τη συνέχιση της προσπάθειας να κατευθυνθούν στοχευμένα σε ό,τι έχει προτεραιότητα για τους κατοίκους.

Στην αποστολή συμμετείχαν εκτός των κ.κ. Λελεδάκη και Γαβαλάκη, η εθελόντρια & μέλος του Π.Σ.Α.Σ., κα Ελένη Βάσιου, και εκ μέρους του Π.Σ.Σ.Α.Σ. οι κ.κ. Γ. Τοζακίδης, Γεν. Γραμματέας, Σ. Κουφογέωργος, Ταμίας, και Γ. Πετρίδης, μέλος.

«Η προσπάθειά μας, όμως, δεν πρέπει και δεν σταματάει εδώ. Υπάρχουν και θα υπάρχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα ζωτικές ανάγκες των συνανθρώπων μας και ο Π.Σ.Α.Σ. & ο Π.Σ.Σ.Α.Σ. θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό τους. Όλοι μαζί από λίγο κάνουμε το πολύ. Πρέπει να συνεισφέρουμε όλοι», τονίζει ο ΠΣΑΣ στο δελτίο τύπου που εξέδωσε.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΣΑΣ μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή prepaid κάρτας.

Διαφορετικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς του Συνδέσμου μας με αιτιολογία ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Λογαριασμός: 5067-076436-652

IBAN: GR 3601 7206 7000 5067 0764 36652

ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού: 293002002001051

IBAN: GR35 0140 3900 2930 0200 2001 051

Αν έχετε είδη πρώτης ανάγκης μπορείτε να τα παραδώσετε απευθείας στον Δήμο Μάνδρας:

Στρ. Ρόκκα 45, Μάνδρα, ΤΚ: 19600, Τηλ.: 2132014900.

Στα παρακάτω video δείτε τη συζήτηση που είχαν τα μέλη των δύο Συνδέσμων με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου σχετικά με τις ανάγκες των πληγέντων συνανθρώπων μας καθώς και με κάτοικο του Δήμου και ασφαλιστικό σύμβουλο που μας περιγράφει την κατάσταση της περιοχής.

Προηγούμενο άρθροMega Brokers: Στην κορυφή των μεσιτικών για 8η συνεχή χρονιά
Επόμενο άρθροΥδρόγειος Ασφαλιστική: Νέα Υπηρεσία Επείγουσας Τεχνικής Βοήθειας για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο