Ο ΠΣΑΣ “σε πάει” στην Αμερική …στο MDRT

1581
Bhupinder Anand MDRT speaker

Να πάει τα μέλη του στην Αμερική, προκειμένου να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο του MDRT και τις ευκαιρίες που προσφέρει, φιλοδοξεί ο ΠΣΑΣ. Μια μικρή γεύση από το τι μπορούν να μάθουν και πώς και πόσο μπορούν να εξελίξουν τη δουλειά τους, μέσω του MDRT, θα πάρουν οι συμμετόχοντες στο webinar  που διοργανώνει ο ΠΣΑΣ στις 13 Ιουλίου. Ομιλητής ο Bhupinder Anand, ο πρώτος ομιλητής από το εξωτερικό που συνεργάζεται με τον Σύνδεσμο. Θέμα της ομιλίας του: «Η Δύναμη των Λέξεων – Δημιουργική Γλώσσα για να φτάσετε στο Top Of Table του MDRT!»

Μια πρώτη γεύση στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Ο Bhupinder Anand είναι Global Speaker επί 16 έτη, μέλος του Top of the table MDRT, βραβευμένος δύο φορές κορυφαίος σύμβουλος στη Βρετανία. Έχει επιλεγεί πολλές φορές για το main platform του διεθνούς συνεδρίου του MDRT.

Σε αυτό τo δυναμικό και άκρως πρακτικό webinar, που θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 13 Ιουλίου, 14.30 – 16.00., o Bhupiter Anand, θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αλλάξουν όσα χρειάζονται  για να στοχεύσουν στην κορυφή του Top of the Table του MDRT!
Γεμάτο με ιδέες πωλήσεων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν άμεσα, αυτή η συνεδρία θα έχει μεγάλο θετικό αντίκτυπο στην καριέρα τους.
Το webinar θα πραγματοποιηθεί δωρεάν για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του ΠΣΑΣ και για όσους εγγραφούν στον Σύνδεσμο μέχρι τις 12 Ιουλίου, με κόστος εγγραφής μόνο €20.
Ωστόσο, όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Το webinar θα έχει παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά!
Οδηγίες σύνδεσης και συμμετοχής αναλόγως αν θέλει κάποιος να το παρακολουθήσει στα Αγγλικά η στα Ελληνικά θα σταλούν τις επόμενες μέρες.
Να σημειωθεί ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων είναι ο μοναδικός διαπιστευμένος Επαγγελματικός φορέας για το M.D.R.T στην Ελλάδα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ WEBINAR

ΕΥΚΟΛΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ WEBINAR & ΕΓΓΡΑΦΗ

Προηγούμενο άρθροΗ ανακοίνωση της Aegean Insurance για την Elite Insurance
Επόμενο άρθροΟμαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα από την Eurolife ERB