Συναρπαστική CNP Asfalistiki Super Special Stage στο Ράλι Κύπρος 2017

1832
CNP Asfalistiki Ράλι Κύπρου 2017

Η CNP Ασφαλιστική, διαχρονικός υποστηρικτής του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου (CAA), ήταν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ένας εκ των του συναρπαστικού Ράλι Κύπρου.

Το φετινό Ράλι Κύπρου, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 αποτέλεσε τον  4ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (ERC) αλλά και τον 3ο γύρο του πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής (MERC). Ταυτότχρονα, παραμένει το μοναδικό ράλι στον κόσμο που υπολογίζεται σε δύο περιφερειακά πρωταθλήματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA).

Συνολικά 75 πληρώματα από Κύπρο, Ευρώπη και Μέση Ανατολή διένυσαν 724 χιλιόμετρα μέσα από 14 ειδικές διαδρομές μικτής επιφάνειας (χώμα/άσφαλτος).

Η πιο σημαντική και ιδιαίτερη ειδική διαδρομή του Ράλι Κύπρος 2017 ήταν η CNP Asfalisitki Super Special Stage. Πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της Λευκωσίας και προσέφερε μια μοναδική εμπειρία στους χιλιάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Παράλληλα η διεθνής τηλεοπτική μετάδοση πρόβαλλε την εικόνα της Λευκωσίας αλλά και της Κύπρου, μέσα από την αγωνιστική δράση κορυφαίων οδηγών.

Προηγούμενο άρθροΟι άνθρωποι της ΑΧΑ μαθαίνουν πώς να προστατεύουν την υγεία τους
Επόμενο άρθροΕκλογές στον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων