Συνεργασία ΑΧΑ ELPEDISON

446
axa elpentison

Η ΑΧΑ προχώρησε σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο σε αριθμό πελατών εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος σήμερα στην ελληνική αγορά, την  ELPEDISON.

Μέσα από αυτή τη συνέργεια, η ΑΧΑ θα αναλαμβάνει την πληρωμή των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση που οι ιδιώτες ή οι επαγγελματίες καταναλωτές βρεθούν σε δυσχερή οικονομική θέση, χωρίς κάποια επιπλέον οικονομική επιβάρυνση σε αυτούς. Στόχος των δύο εταιρειών είναι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο να στηρίξουν τους καταναλωτές και να τους βοηθήσουν να εστιάσουν στην επίλυση όσων τους απασχολούν, χωρίς πρόσθετες έγνοιες.

Μέσα από τη συνεργασία AXA – ELPEDISON θα καλύπτονται καταναλωτές που χάνουν ακούσια την εργασία τους, καταναλωτές που αδυνατούν να εργαστούν προσωρινά λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, καθώς και καταναλωτές που θα εισαχθούν σε νοσοκομείο λόγω ατυχήματος ή ασθένειας.

«Αυτή η συνεργασία είναι συνδεδεμένη με τον ρόλο που έχουμε προς την κοινωνία ως ασφαλιστική Εταιρεία, αλλά και με το αντικείμενο των καθημερινών εργασιών μας ως ασφαλιστών. Η προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην απρόσκοπτη παροχή ενέργειας. Η ΑΧΑ και η ELPEDISON συνεργάζονται για να διασφαλίσουν ότι πιθανές αντικειμενικές δυσκολίες των καταναλωτών δεν θα επηρεάσουν την σταθερή πρόσβασή τους σε αυτήν», ανέφερε ο Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ.

Προηγούμενο άρθροLEAN Μεθοδολογία Εργασίας: Νέο σεμινάριο από το ΕΙΑΣ
Επόμενο άρθροΧάρης Γεωργιάδης: «Το μνημόνιο θα τερματιστεί όταν θα εμπιστευτούν την Ελλάδα…»