Συνεργασία Φυσικού Αερίου Αττικής – Ιnteramerican

608
interamerican ktirio

Σε συνεργασία ασφαλιστικού αντικειμένου προχώρησαν πρόσφατα το Φυσικό Αέριο Αττικής και η Ιnteramerican, επιχειρώντας ανάπτυξη στη βάση προνομιακών παροχών ευρέως φάσματος, με γνώμονα το πολλαπλάσιο όφελος του καταναλωτή.

Η υπηρεσία παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα νέα συμβόλαια φυσικού αερίου ή ρεύματος ή σε υφιστάμενους πελάτες της εταιρείας Φυσικό Αέριο Αττικής αρκεί να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία My Account.

Όπως επισημαίνεται σχετικά σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η Interamerican, «όλο και περισσότερες εταιρείες –βασικά αυτές που κινούνται σε γραμμή βιώσιμης ανάπτυξης– επιλέγουν να ακολουθήσουν το πελατοκεντρικό μοντέλο των προνομιακών παροχών ευρέως φάσματος, μέσω στρατηγικών συνεργασιών που αναδεικνύονται σε σημαντικό επιχειρησιακό πλεονέκτημα. Στόχος τους είναι η πολύπλευρη, ποιοτική κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή, που παρέχει τη δυνατότητα δυναμικής διεύρυνσης του πελατολογίου, δεδομένου ότι στους επιχειρησιακούς κλάδους δεν υφίστανται, πλέον, στεγανά.

Φυσικό Αέριο Αττικής και Ιnteramerican συνεργάζονται στο πεδίο της κοινής αντίληψης για την παροχή στον πελάτη μιας “μοναδικής εμπειρίας”. Η φιλοσοφία αυτή βρίσκει “έδαφος” υλοποίησης στη σύγχρονη αγορά και αναμένεται να σηματοδοτεί εφεξής την ειδοποιό διαφορά στη σχέση των εταιρειών με το πελατειακό κοινό τους», τονίζεται εν κατακλείδι.

 

Προηγούμενο άρθροΟρίζων Ασφαλιστική: Νέος, σύγχρονος τρόπος πληρωμής ασφαλίστρων
Επόμενο άρθροΟ Άκης Αγγελάκης στο Money Show