Συνεργασία ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ με την AFFIDEA

1443

Κατόπιν πρωτοβουλίας των εκπροσώπων της ΟΑΣΕ, το ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ προχώρησε σε συνεργασία με τον γνωστό διεθνή όμιλο παροχής έξω-νοσοκομειακών και διαγνωστικών εξετάσεων AFFIDEA.

Στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΟΑΣΕ αναφέρει:

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης η ΟΑΣΕ σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους της εταιρείας AFFIDEA, εξασφάλισε για όλα τα μέλη του Ταμείου μας, (ασφαλισμένους, προστατευόμενα μέλη, συνταξιούχους) πλήθος διαγνωστικών  αλλά και εξειδικευμένων εξετάσεων σε ειδικές τιμές και εκπτώσεις.

Ειδικότερα αξίζει να αναφέρουμε τη δυνατότητα για επισκέψεις συνταγογράφησης εξετάσεων και φαρμάκων σε δίκτυο 2.500 ιατρών όλων των ειδικοτήτων,  διαγνωστικές εξετάσεις με εφαρμογή τιμοκαταλόγου δημοσίου (ΦΕΚ) καθώς και δωρεάν ετήσιο checkup για όλους τους ασφαλισμένους του Ταμείου και τα εξαρτώμενα μέλη τους (συζύγους, τέκνα έως 23 ετών).

Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη γεωγραφική διασπορά των διαγνωστικών κέντρων του ομίλου AFFIDEA – ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ & EUROMEDICA (Αττική – Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο – Χανιά – Καβάλα – Καλαμάτα και σε άλλες περιοχές) γιατί με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται για τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας η πλήρης εξυπηρέτησή τους.

Η συνεργασία αυτή  είναι η συνέχεια της  προσπάθειας που έχει ξεκινήσει  η ομοσπονδία  μας και το Επικουρικό μας Ταμείο  (μετά τη συνεργασία με ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα) για την όσο το δυνατόν πληρέστερη  και αξιοπρεπή κάλυψη των αναγκών των  μελών μας σε θέματα υγείας  που τόσο πολύ έχουν  υποβαθμιστεί και απαξιωθεί τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων.

Το πρόγραμμα παροχών έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΟΑΣΕ (www.oase.gr) του ΣΥΑΕ (www.syae.gr)  και του Επικουρικού μας ταμείου (www.teaeapae)

(Πληροφορίες δίνονται και από τη Γραμματεία της ΟΑΣΕ στο τηλ.: 210-3616572)

  Συναδελφικά,

Για το Εκτελεστικό Συμβουλιο,

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας Χρήστος Παπαδόγιαννης                 Μανώλης Χατζάκης

Προηγούμενο άρθροΝέο Διοικητικό Συμβούλιο στην D.A.S. Hellas
Επόμενο άρθροΝα σκέφτεσαι με τα πόδια – 50 ιδέες από τον κόσμο του ποδοσφαίρου για μια καλύτερη ζωή