Με τα εγκαίνια της ERGO Marathon Expo ξεκινά ο 35ος Μαραθώνιος της Αθήνας

1445
Εγκαίνια Περιπτέρου ERGO
Εγκαίνια Περιπτέρου ERGO

Η ERGO Ασφαλιστική, ο μεγαλύτερος Όμιλος Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα, για ακόμη μια χρονιά στηρίζει έμπρακτα τους δρομείς του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ.

Η έναρξη του εορταστικού 4ημέρου, ενόψει του Μαραθωνίου Αθηνών, σηματοδοτήθηκε με την επίσημη τελετή εγκαινίων της ERGO Marathon Expo, το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου.

Η ERGO Marathon Expo αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και ένα μοναδικό αθλητικό και εμπορικό φεστιβάλ, που αναμένεται να φιλοξενήσει χιλιάδες δρομείς του ΑΜΑ και φίλους του αθλητισμού, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 11/11/2017.

Η ERGO, Ονομαστικός Χορηγός της έκθεσης του Μαραθωνίου, έχει παρουσία στον χώρο με κεντρικό περίπτερο, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διασκεδαστικές και ευχάριστες δράσεις, ενώ παράλληλα μπορούν να ενημερωθούν για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της από Συνεργάτες του εταιρικού της δικτύου.

Στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά στην ERGO Ασφαλιστική, συμμετέχουμε έμπρακτα σε αυτόν τον ιστορικό θεσμό, που αναβιώνει επιτυχώς κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Θεσμός που χαίρει καθολικής αναγνώρισης και προσελκύει προσοχή από όλο τον κόσμο. Σε πλήρη συμφωνία με την εταιρική κουλτούρα μας που συνοψίζεται στη φράση “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω”, στην  ERGO, για ακόμα μια χρονιά, προστατεύουμε και ασφαλίζουμε όλους τους συμμετέχοντες από κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ τους δίνουμε δύναμη σε όλη τη διαδρομή με την Επίσημη Ομάδα των Εμψυχωτών μας. Επιπρόσθετα, η ERGO Ασφαλιστική χορηγεί τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO που διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος, συνδέοντας τους αγώνες Run Greece που διεξήχθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2017 σε επτά πόλεις στην Ελλάδα. Φιλοξενούμε 140 δρομείς από όλη τη χώρα, που διακρίθηκαν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετέχοντες και οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν επάξια την περιφέρειά τους στον τελικό αγώνα την ημέρα του Μαραθωνίου, βιώνοντας τον τερματισμό τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο».

Με το μήνυμα «Έργο σου, να είσαι έτοιμος για τη μεγάλη στιγμή. Έργο μας, να είμαστε εκεί για να σε  υποστηρίξουμε», η ERGO Ασφαλιστική, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, γίνεται πρέσβειρα του αθλητικού ιδεώδους και οι άνθρωποί της αρωγοί του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα, σχηματίζοντας τη μεγαλύτερη ERGO Running Team με 263 μέλη και από τις δύο εταιρείες του ομίλου ERGO στην Ελλάδα.

Στάθης Τσαούσης - Συνέντευξη Τύπου
Στάθης Τσαούσης – Συνέντευξη Τύπου
Εγκαίνια ERGO Marathon Expo 2017
Εγκαίνια ERGO Marathon Expo 2017
Προηγούμενο άρθροΟ κύριος Χρήστος Γεωργακόπουλος!
Επόμενο άρθροNN Hellas: Νέο Γραφείο Πωλήσεων στο Ρέθυμνο