Υδρόγειος Ασφαλιστική: 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Κύπρο

5138

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική σε μια εντυπωσιακή βραδιά, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, στο Κτήμα Μακένζυ στη Λάρνακα, βράβευσε τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές της. Ταυτόχρονα, γιόρτασε 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον ασφαλιστικό ορίζοντα της κυπριακής αγοράς.

Υδρόγειος Ασφαλιστική: 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Κύπρο

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Έντιμος Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας, η Έφορος Ασφαλίσεων, κα Βικτώρια Νάταρ, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής Ελλάδος, κ. Παύλος Κασκαρέλης. Ξεχωριστή βαρύτητα έδωσε η παρουσία στην εκδήλωση του ιδρυτή και θεμελιωτή της ιδέας της Υδρογείου, κ. Αναστάσιου Κασκαρέλη.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λάρνακας επισήμανε τον σημαντικό και ζωτικό ρόλο της Υδρογείου Ασφαλιστικής για την πόλη της Λάρνακας. Με τη σειρά της η Έφορος Ασφαλίσεων τόνισε ότι η Υδρόγειος είναι μία από τις πλέον υγιείς και αναπτυσσόμενες εταιρείες του τόπου.

Ο Δρ. Νάκης Αντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες και στελέχη της Εταιρείας για τον ζήλο και την αφοσίωση που τους διακρίνει. Υποσχέθηκε πως «η Υδρόγειος θα συνεχίσει τη δημιουργική πορεία της και, πιστή στις αξίες και ιδεολογίες της, θα παραμείνει μια ανθρώπινη Εταιρεία που θα τιμά και θα σέβεται τον πολίτη και συνεργάτη της». 

Υδρόγειος Ασφαλιστική: 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Κύπρο

 

 

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της χρονιάς. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση των συνεργατών που μετρούν 15 χρόνια συνεχούς συνεργασίας με την εταιρεία.

Προηγούμενο άρθροBe bold for Inclusion: Το μήνυμα του Ομίλου Generali για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Επόμενο άρθροΕυχής έργον η παρουσία της ERGO Hellas