Ασφάλιση αυτοκινήτου με προνομιακή τιμή και πολλαπλές εκπτώσεις από την AIG

406

Στην περαιτέρω ενίσχυση του προγράμματος ασφάλισης αυτοκινήτου προχώρησε η AIG, προσφέροντας ακόμη πιο προνομιακή τιμολόγηση, ενώ παράλληλα δημιούργησε και την πρώτη τηλεοπτική διαφημιστική της καμπάνια στην Ελλάδα, εστιάζοντας στα πλεονεκτήματα του προγράμματός της.Συγκεκριμένα, η αλλαγή στην τιμολόγηση αφορά τη σύνδεση νέων εργασιών με το ιστορικό ζημιών, έχοντας ως στόχο την επιβράβευση των προσεκτικών οδηγών, και επηρεάζει το ασφάλιστρο για τις καλύψεις Αστικής Ευθύνης και Ιδίων Ζημιών στα  ΙΧΕ και ΙΧΦ αγροτικά. Με αυτόν τον τρόπο, σε περίπτωση καθαρού ιστορικού ζημιών, δίνεται έκπτωση στις νέες εργασίες που μπορεί να φτάσει μέχρι και το 15%. Η συγκεκριμένη έκπτωση λειτουργεί αθροιστικά σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες ήδη υπάρχουσες:

  • 5% για αγορά ετήσιου συμβολαίου
  • 5% οικογενειακή έκπτωση για ασφάλιση 2 ή περισσότερων οχημάτων
  • Έως 10% ως επιβράβευση πιστότητας
  • 10% λόγω ασφάλισης της κύριας κατοικίας
  • 5%  για αυτοκίνητα με εκπομπές ρύπων χαμηλότερες από140g/km CO2
  • 5% στα καινούργια αυτοκίνητα με πλήρη κάλυψη για όσο διάστημα παραμείνουν ασφαλισμένα στην AIG

Με αυτό τον τρόπο, οι ασφαλισμένοι της AIG μπορούν να επωφεληθούν από μία ευρεία σειρά προνομίων  και να μειώσουν το κόστος του συμβολαίου τους, ενώ παραμένουν ασφαλισμένοι σε μία αυστηρά εποπτευόμενη εταιρία, με διεθνή παρουσία.

Παράλληλα, η AIG προχώρησε στη δημιουργία της πρώτης τηλεοπτικής διαφημιστικής της καμπάνιας στην Ελλάδα, με στόχο την ενημέρωση των οδηγών για τα προνόμια που προσφέρει. Με κεντρικό μήνυμα «Κόβεις ασφάλιστρα αλλά δεν κόβεις ασφάλεια», η τηλεοπτική καμπάνια εστιάζει στα τρία βασικά πλεονεκτήματα της ασφάλισης με την AIG, την προνομιακή τιμή, την αξιοπιστία και την πληρότητα των καλύψεων.

«Στην AIG πάντα μελετάμε όλες τις πιθανές βελτιώσεις που μπορούμε να κάνουμε στα προγράμματά μας, ώστε να προσφέρουμε τα μεγαλύτερα δυνατά προνόμια στους ασφαλισμένους μας. Η νέα αλλαγή στο τιμολόγιο θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την ανταγωνιστικότητά μας και θα ενισχύσει τη θέση μας στην αγορά. Σε αυτό θα συνεισφέρει σημαντικά και η νέα μας τηλεοπτική καμπάνια. Έχοντας ολοκληρώσει πλέον τη μετονομασία μας από Chartis σε AIG, προχωρήσαμε σε μία δυναμική ενέργεια προβολής, με στόχο να ενημερώσουμε το ευρύ κοινό για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ασφάλιση με την AIG», σχολίασε ο κ. Θανάσης Πετρόπουλος, Δ/ντής Προσωπικών Ασφαλίσεων της AIG στην Ελλάδα.

Η διαφημιστική καμπάνια θα προβάλλεται το επόμενο διάστημα μέσω της τηλεόρασης, ενώ είναι διαθέσιμη online, μέσω του YouTube Channel της AIG στην Ελλάδα (πατήστε εδώ).

 


Προηγούμενο άρθροGlassdrive: Νέος Σταθμός στην Κοζάνη
Επόμενο άρθροΕΙΑΣ: Αγγλική Ορολογία Βασικών Ασφαλιστικών Εννοιών