Ασφαλιστικός Γονέας από την Ευρωπαϊκή Πίστη

272

Μια νέα πρωτοποριακή ασφάλιση, με την ονομασία «Ασφαλιστικός Γονέας – η πρώτη ασφάλεια … αγάπης», προσφέρει η Ευρωπαϊκή Πίστη σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Η νέα ασφάλιση προσφέρεται χωρίς κόστος και είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πιο συνηθισμένη καθημερινή πράξη κάθε οικογένειας, τις καθημερινές αγορές της.
Εξασφαλίζει δωρεάν αγορές από συμβεβλημένες με την Ευρωπαϊκή Πίστη μεγάλες επιχειρήσεις κάθε αντικειμένου, όπως Super Market, καύσιμα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, καλλυντικά, ένδυση κ.α., σε περίπτωση που ο φυσικός γονέας από κάποιο ατύχημα δεν θα μπορεί πλέον να εκπληρώσει αυτήν την αποστολή προς την οικογένειά του.

Η απόκτηση, η χρήση και η πλήρης ενημέρωση για τον Ασφαλιστικό Γονέα είναι απλή και προσφέρεται στο www.asfalistikosgoneas.gr, στο 210-8119690 ή σε έναν από τους 3.500 συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Διοίκηση της Εταιρείας εκτιμά ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας, πέραν των άλλων, είναι μια πράξη αλληλεγγύης προς την πληττόμενη από την οικονομική κρίση ελληνική κοινωνία και αποτελεί συνέχεια προηγούμενων ανάλογων πράξεων αλληλεγγύης, ήσσονος όμως σημασίας, όπως οι ασφαλίσεις «Δημόσιος Υπάλληλος», «Ισόβια Σύνταξη Easylife», «Σύνταξη & επιστροφή τελών κυκλοφορίας», «Κληρονομιά» κ.ά.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι η μόνη ασφαλιστική εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με πιστοποιητικό ISO από το 2002 για το σύνολο των υπηρεσιών της, έχει επιλεγεί από την Τράπεζα της Ελλάδος και είναι μία εκ των 4 ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Stress Test των ασφαλιστικών εταιρειών, απορρόφησε το 100% του PSI στη χρήση 2011 και διένειμε μέρισμα (η μόνη ασφαλιστική), βραβεύεται επί δύο συνεχή χρόνια με τη διάκριση True Leaders της ΙCAP μεταξύ 500 επιχειρήσεων όλων των κλάδων.

Προηγούμενο άρθροΕθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στον Εσωτερικό Έλεγχο
Επόμενο άρθροΕΙΑΣ: Εκπαίδευση Εκπαιδευτών (Train The Trainer)