Επείγουσα αερομεταφορά σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

265

Επείγουσα αερομεταφορά σε περίπτωση τραυματισμού από τροχαίο ατύχημα προσφέρει πλέον στους ασφαλισμένους της, εντελώς δωρεάν, η Υδρόγειος Ασφαλιστική.

Η νέα υπηρεσία, η οποία παρέχεται σε συνεργασία με την Greek Flying Doctors, είναι στη διάθεση των ασφαλισμένων της Υδρογείου από την 1η Μαρτίου 2012 και αφορά περιπτώσεις τραυματισμού συνεπεία τροχαίου ατυχήματος εντός της  ελληνικής επικράτειας.

Μέσω του συντονιστικού κέντρου βοήθειας, το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση όλο το έτος,  παρέχεται άμεση επέμβαση σε περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών τροχαίων ατυχημάτων για τις οποίες απαιτείται  μεταφορά  τραυματιών και συνοδών τους σε νοσηλευτικά ιδρύματα εκτός της περιοχής του ατυχήματος. Η διακομιδή γίνεται με σύγχρονα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνα, ελικόπτερα) της Greek Flying Doctors, εξασφαλίζοντας άμεση και ασφαλή μεταφορά. Το άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό και άλλο προσωπικό συνοδείας, ο πλέον προηγμένος υγειονομικός εξοπλισμός και, κυρίως, η μακρά εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας στη διαχείριση επειγόντων περιστατικών εγγυώνται την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και ταχύτητα εκτέλεσης κάθε διακομιδής.

«Η νέα μας υπηρεσία, σε συνεργασία με την Greek Flying Doctors, έρχεται να προσφέρει ένα μοναδικό στήριγμα ζωής για τους ασφαλισμένους μας σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα όσους κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές»,  δηλώνει  ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Υδρογείου, κ. Παύλος Κασκαρέλης. «Για άλλη μια φορά κάνουμε πράξη τη φιλοσοφία μας και στεκόμαστε δίπλα στον ασφαλισμένο μας υπεύθυνα και με συνέπεια, στηρίζοντάς τον ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή».
  
Η νέα υπηρεσία παρέχεται, εντελώς δωρεάν, σε σύνολο 350.000 ασφαλισμένων της Υδρογείου που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων (επιβατικών και αγροτικών φορτηγών) καθώς και μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών.  

Προηγούμενο άρθροΑσφάλιση Σοβαρών Ασθενειών των Lloyd’s από την Καραβίας & Συνεργάτες
Επόμενο άρθροΚωνσταντίνος Μαρκουλιδάκης, Smart Insurance Agency: “Στα χέρια μας η ανάπτυξη του επαγγέλματος του διαμεσολαβητή” (Φεβρουάριος 2012)