Ευρωπαϊκή Πίστη: Νέα, υπηρεσία αποζημίωσης Κλάδου Αυτοκινήτων e-claim

315

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, αναγνωρίζοντας τη σημασία της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων προς τους καταναλωτές και ενσωματώνοντας τις πλέον σύγχρονες web  τεχνολογίες, ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας αποζημίωσης e-claim.

Μέσω της υπηρεσίας e-claim, που πρώτη η Ευρωπαϊκή Πίστη παρέχει στην Ασφαλιστική αγορά, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε Ασφαλισμένο της Εταιρείας στον Κλάδο Αυτοκινήτου, να ενημερώνεται online για την εξέλιξη της διαδικασίας αποζημίωσης σε περίπτωση ατυχήματός του, παρέχοντας τη σχετική πληροφόρηση για τα στάδια της ζημιάς του μέχρι την καταβολή της αποζημίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ασφαλισμένοι της Εταιρείας που έχουν εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, αποκτούν αυτόματα πρόσβαση στην υπηρεσία e-claim, μέσω της οποίας μπορούν να ενημερωθούν για τα στοιχεία της ζημιάς, τα στοιχεία των εμπλεκόμενων στο ατύχημα, την πορεία της υπόθεσής τους βήμα-βήμα, για τα έγγραφα που πρέπει να υποβληθούν, την εντολή πραγματογνωμοσύνης, τα στοιχεία του προσωπικού τους Διακανονιστή, αλλά και ενημέρωση για τα στοιχεία καταβολής της αποζημίωσης.

Η υπηρεσία είναι αρχικά διαθέσιμη για τους ασφαλισμένους της Εταιρείας που έχουν εμπλακεί σε ατύχημα χωρίς δική τους ευθύνη και έχουν ενταχθεί στο Σύστημα Άμεσης Πληρωμής (Φιλικός Διακανονισμός), με άμεσο στόχο τη σταδιακή επέκταση και στις υπόλοιπες κατηγορίες αποζημιώσεων.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου, «με το eclaim η Ευρωπαϊκή Πίστη καινοτομεί τεχνολογικά για μια ακόμη φορά, παρέχοντας άμεση πληροφόρηση με εύκολο, κατανοητό τρόπο, οποιαδήποτε στιγμή ο χρήστης της υπηρεσίας επιθυμεί, καθώς η πρόσβαση γίνεται ακόμη και μέσω Smartphone.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, θα συνεχίσει να επενδύει σε τεχνολογικές εφαρμογές με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Ασφαλισμένους της και τους Συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεών της».

Προηγούμενο άρθροΑύξηση της παραγωγής ασφαλίστρων στο εννεάμηνο 2016
Επόμενο άρθροΟ Μιχάλης Σάλλας στρατηγικός επενδυτής στην Παγκρήτια Τράπεζα