Ιανουάριος 2012: Η πεποίθηση ότι “ξέρουμε” είναι εκδήλωση της αμορφωσιάς μας!

244

Mε την  Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών να αντιδρά έντονα, για μια ακόμη φορά, στις παρεμβάσεις της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή και να επαναφέρει τις αντιρρήσεις της για …δυαδική άσκηση εποπτείας…
Με τη Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης της Τραπέζης της Ελλάδος να αναλίσκεται σε ασκήσεις επί χάρτου (διάβαζε QIS) και να διακατέχεται από φοβικά σύνδρομα επικοινωνίας…
Με τις ηγέτιδες εταιρείες αποκλειστικά ασχολούμενες με τη διαχειριστική αντιμετώπιση της τρέχουσας ζοφερής πραγματικότητας και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να επιδίδονται σε επιμελητηριακές συντεχνιακές διεκδικήσεις…
Με τις Τράπεζες πανικόβλητες να καταγράφουν, ανήμπορες να αντιδράσουν, τις απομειώσεις των ιδίων κεφαλαίων τους…
Τέλος, με το Επικουρικό Κεφάλαιο να απειλείται από την Πολιτεία, εμμέσως πλην σαφώς, με εκκαθάριση…
Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ “ΞΕΡΟΥΜΕ” ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ ΜΑΣ!

Ευτυχώς, για την Κοινωνία μας και την Αγορά μας, δεν λείπουν οι παρουσίες, φυσικές και νομικές, που στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και αναμένουν την ολοκλήρωση των καθαρτήριων διαδικασιών, για να πρωταγωνιστήσουν την επόμενη ημέρα.
Ελάχιστοι, από εμάς, πιστεύουμε ότι η επόμενη ημέρα θα είναι αυτή του νέου έτους 2012, που υποδεχόμαστε.
Όλοι, όμως, προσδοκούμε ότι η καινούρια χρονιά είναι αυτή που κυοφορεί την πολυπόθητη Νέα Εποχή.
Νέα Εποχή, που επωάζει τα μαθήματα από τα παθήματα. 
Νέα Εποχή, που θα εκφραστεί όχι με διαχειριστικούς λογιστικούς ελέγχους και κοστολόγους …“ιατροδικαστές”, αλλά με οραματιστές του ζητούμενου: της Ανάπτυξης, του  Έργου, του Αποτελέσματος.
Η καινούρια Χρονιά, το 2012, ευχόμαστε και εργαζόμαστε για να αποβεί χρονιά-ορόσημο μιας Νέας Εποχής, με νέους Ηγέτες και, επιτέλους, προοπτική Ανάπτυξης.
Η «Ασφαλιστική Αγορά», συμπληρώνοντας το 2012 τριάντα πέντε συναπτά έτη προσφοράς στα οικονομικά-ασφαλιστικά δρώμενα της χώρας και με τη σημαία του «Μαθαίνεις και Εξασφαλίζεσαι», παραμένει πιστή και μαχητική στο σκοπό της διάδοσης της ιδέας της Ασφάλισης.
Πιστοί και μαχητικοί παραμένουμε όλοι εμείς, για να υπηρετήσουμε όλους εσάς, που η νέα χρονιά, το 2012, θα αναδείξει σε πρωταγωνιστές μακράς διάρκειας.
Το πιστεύουμε και το ευχόμαστε.

Καλή Χρονιά!

Προηγούμενο άρθροCaroline Banks, Γραμματέας του MDRT, Chartered Financial Planner του London’s West End: «Οι υπηρεσίες του ασφαλιστικού συμβούλου στην Ελλάδα είναι περισσότερο χρήσιμες από ποτέ»
Επόμενο άρθροΣε Achmea μετονομάστηκε η Eureko