Νέα προϊόντα Περιουσίας – Αστικής και Επαγγελματικής Ευθύνης από την Interasco

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 20.05.2015, η παρουσίαση των Νέων Προγραμμάτων Κλάδου Περιουσίας και Γενικής & Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης της Interasco AEΓΑ προς τους συνεργάτες της, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης του δικτύου της Εταιρείας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Εκπαίδευσης στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας στο Χαλάνδρι και στις δύο συνεχόμενες παρουσιάσεις παρευρέθηκαν περισσότεροι από 200 συνεργάτες..

Χαιρετισμό στους συνεργάτες απεύθυνε ο κ. Κάρολος Σαΐας, Δ/νων Σύμβουλος της Interasco, τονίζοντας για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη της Εταιρείας από το μοναδικό κανάλι διανομής εργασιών που έχει επιλέξει για την ανάπτυξή της, το ελεύθερο δίκτυο διαμεσολαβούντων, μεσιτών και πρακτόρων. Ο κ. Σαΐας επισήμανε τη διαρκή στήριξη της Εταιρείας απέναντί τους, εγγυώμενος τη φερεγγυότητα και τη σιγουριά που εξασφαλίζει η Interasco στους ανθρώπους της, διοικητικό προσωπικό, συνεργάτες και πελάτες.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η κα Sofia Mor, Lawyer & Risk Management Consultant της μητρικής HAREL. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία και συνεχή εμπλοκή στα ασφαλιστικά δρώμενα, η κα Mor μίλησε στους παρευρισκόμενους για τις νέες τάσεις στη Διεθνή Ασφαλιστική Αγορά.  

Στη συνέχεια, παρουσιάσθηκαν τα Νέα Προγράμματα του Κλάδου Περιουσίας, με έμφαση στην απλότητα αλλά και την πλήρη, ουσιαστική κάλυψη όλων των αναγκών κάθε κατοικίας, κάθε επιχείρησης, μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών.

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα Προγράμματα Κλάδου Περιουσίας περιλαμβάνουν:

  • Αλλαγές στην τιμολόγηση κάλυψης ΣΕΙΣΜΟΥ.
  • Βελτιώσεις προγραμμάτων Κατοικίας με νέα μειωμένα ασφάλιστρα.
  • Νέο Πρόγραμμα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» με νέα μειωμένα ασφάλιστρα.
  • Πλήθος κινήτρων / εκπτώσεων για τον ασφαλισμένο.

Κατά την παρουσίαση των Προγραμμάτων/Προϊόντων Γενικής & Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις νέες αγορές που έχουν δημιουργηθεί και τις νέες ανάγκες που η ασφαλιστική αγορά (εταιρείες και διαμεσολαβούντες) έχουν ήδη κληθεί και θα κληθούν άμεσα να αντιμετωπίσουν και να καλύψουν.

Πιο αναλυτικά, παρουσιάσθηκαν δύο νέα προγράμματα

Προγράμματα του Μέλλοντος

  • Νέο Πρόγραμμα Ηλεκτρονικών & Διαδικτυακών Κινδύνων (Cyber Risks Liability).
  • Νέο Πρόγραμμα Απαγωγής & Λύτρων (Kidnapping & Ransom).

Καθώς και οι πιο κάτω επεκτάσεις στα υφιστάμενα Προγράμματα:

  • Επέκταση καλύψεων στα προγράμματα Ξενοδοχείων.
  • Επέκταση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης για Ηλεκτρολόγους.
  • Επέκταση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης για Τεχνικούς Ασφαλείας.
  • Συντήρηση Φωτοβολταϊκών Πάρκων.

Η παρουσίαση έκλεισε με χαμόγελο και αισιοδοξία για μια παραγωγική χρονικά, και με την υπόσχεση και από τα δύο μέρη –Συνεργάτες & Εταιρεία– ότι θα συνεχίσουν να πορεύονται δυναμικά για την επίτευξη των κοινών τους στόχων.