Ταξιδιωτική Ασφάλιση: Online ταξιδιωτική ασφάλιση από την Mondial Assistance

415

H SecureShop υλοποιεί το σύστημα έκδοσης για τους επιβάτες της Ολυμπιακής

H Mondial Assistance, εταιρεία η οποία παρέχει ταξιδιωτικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες βοήθειας ανά τον κόσμο, συνεχίζει την επέκταση των συνεργασιών της για διάθεση εξειδικευμένων ασφαλιστικών προϊόντων, και προσφέρει πλέον online Ταξιδιωτική Ασφάλιση και στους επιβάτες της Ολυμπιακής, στη σελίδα της εταιρείας www.olympicair.com.

Η εταιρεία μας ενημερώνει μέσω σχετικού Δελτίου τύπου ότι, οι επιβάτες της Ολυμπιακής έχουν την επιλογή να ασφαλιστούν από τη Mondial Assistance επιλέγοντας “Ταξιδιωτική Ασφάλιση” στην κεντρική ιστοσελίδα της. Την εφαρμογή αυτή, όπως και όλες τις υπόλοιπες μέχρι σήμερα τοπικές εφαρμογές ηλεκτρονικών real time εκδόσεων και πωλήσεων συμβολαίων Ταξιδιωτικής Ασφάλισης, επιμελήθηκε και κατασκεύασε η SecureShop. Το επίπεδο ασφάλειας της εφαρμογής υποστηρίζει τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας 3D-Secure με τα πρότυπα Verified by VISA και SecureCode by MasterCard. 

Όπως σημειώνεται σχετικά, «οι εφαρμογές/εργαλεία της SecureShop όχι μόνο καλύπτουν τις ανάγκες και απαιτήσεις της Mondial Assistance για εγγυημένες, ασφαλείς και απρόσκοπτες real time ηλεκτρονικές πωλήσεις, αλλά είναι και οι ιδανικότερες για τα συγκεκριμένα προϊόντα».  

Οι εφαρμογές των νέων τεχνολογικών συστημάτων, όπως Ajax, ελαχιστοποιούν τα βήματα πρότασης ασφάλισης και έκδοσης συμβολαίου, με αποτέλεσμα η διαδικασία να ολοκληρώνεται σε ελάχιστα λεπτά. Επιπλέον, θα γίνονται συνεχώς αναβαθμίσεις, με σκοπό την διευκόλυνση του χρήστη να κάνει γρήγορα και με πλήρη ασφάλεια αγορά Ταξιδιωτικής Ασφάλισης μέσω διαδικτύου. 

Τέλος, διευκρινίζεται ότι οι εφαρμογές της SecureShop δεν είναι ένα τυποποιημένο σύστημα, αλλά ένα ευέλικτο λογισμικό, το οποίο ενσωματώνει όλες τις ιδιαιτερότητες έκδοσης ασφαλιστήριων συμβολαίων (πολιτική πωλήσεων ανά προορισμό και διάρκεια, υπολογισμό φόρων, πληρωμών, ακυρώσεων, επανέκδοση συμβολαίων, κ.λπ) σε μια τελείως αυτοματοποιημένη διαδικασία, ώστε να αποτελεί το ιδανικό εργαλείο πωλήσεων. 

Προηγούμενο άρθροΕν Υγεία Συμφέρον: Ασφάλιση Υγείας από την Ιnternational Life
Επόμενο άρθροΤριαντάφυλλος Λυσιμάχου & Ηρακλής Δασκαλόπουλος επιχειρηματολογούν για το Bancassurance