Νέο προνόμιο για τους ασφαλισμένους του Bonjour Optimum

Στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει η CNP Ζωής στους Πελάτες της, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτησή τους και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών τους, διευρύνει τη λίστα των προσφερόμενων προνομίων, με την ένταξη ενός πλήρους καρδιολογικού ελέγχου σε προνομιακή τιμή στους μικρούς ασφαλισμένους της στο πρόγραμμα Bonjour Optimum.

Συγκεκριμένα, οι ασφαλισμένοι ηλικίας από 6 έως και 25 ετών που ασχολούνται με αθλητικές δραστηριότητες θα έχουν τη δυνατότητα να διενεργήσουν έναν πλήρη καρδιολογικό έλεγχο με ταυτόχρονη παροχή πιστοποιητικού/βεβαίωσης (εφόσον απαιτείται).

Η συμμετοχή των ασφαλισμένων για το σύνολο των κάτωθι αναφερομένων ιατρικών υπηρεσιών ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ.

 Ο έλεγχος περιλαμβάνει:

  • Κλινική καρδιολογική εξέταση
  • ΗΚΓ και
  • Triplex καρδιάς

Πραγματοποιείται σε συγκεκριμένο δίκτυο Πολυιατρείων και καρδιολογικών ιατρείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (ενημέρωση από Συντονιστικό κέντρο του προγράμματος Bonjour Optimum) και παρέχεται  έως 31/10/2016.

Το προνόμιο αυτό θα δίδεται τόσο σε υφιστάμενους όσο και σε νέους Πελάτες που διατηρούν ατομικά αλλά και ομαδικά συμβόλαια.

«Το όραμα της CNP ΖΩΗΣ  είναι η διαρκής ανταπόκριση με συνέπεια στις ανάγκες των Πελατών και των Συνεργατών της, η διαρκής ανανέωση των υφιστάμενων, η δημιουργία νέων ασφαλιστικών προϊόντων και  η παροχή εξυπηρέτησης υψηλής ποιότητας», τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου της Εταιρείας.