Προτάσεις ασφάλισης για φοιτητές από την Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα

Του Νίκου Παυλόπουλου, Τεχνικού Δ/ντή

Όταν ένας φοιτητής ξεκινάει τη νέα του ζωή σε μια καινούρια πόλη, υπάρχει η άποψη ότι οι ασφαλιστικές ανάγκες αυξάνονται. Αυτό, όμως, δεν ισχύει. Η ανάγκη για ασφάλιση και φροντίδα της υγείας μας είναι απαραίτητη σε κάθε περίοδο της ζωής μας και κάθε ηλικία.

Στην περίπτωση ενός φοιτητή θα προτείναμε κάποιο πρόγραμμα για βασικές εξωνοσοκομειακές και νοσοκομειακές καλύψεις, όπως το MINETTA Vital, με κάλυψη μέχρι €250.000 ετησίως σε δίκλινο και κάλυψη των επειγόντων περιστατικών στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων. Επίσης το εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα SENIOR, με κάλυψη επισκέψεως σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με συμμετοχή μόλις €10, και διαγνωστικές εξετάσεις, με κάλυψη από 100% έως €1.000 ετησίως και ένα πλήρες ετήσιο check up.

Ακόμα, για την εξασφάλιση του περιεχομένου της κατοικίας του φοιτητή, η Εταιρεία μας μπορεί να προχωρήσει στην ασφάλισή του με πλήρες πρόγραμμα κάλυψης κύριας κατοικίας χωρίς απαλλαγές. Στην ασφάλιση αυτή παρέχεται και κάλυψη για την αστική ευθύνη του έναντι τρίτων.

Μέσω του εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών που διαθέτουμε πανελλαδικά κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί πιο αναλυτικά για το πλήθος ξεχωριστών καλύψεων και ασφαλιστικών προγραμμάτων που διαθέτει η Εταιρεία μας, όπως προγράμματα περιουσίας, αυτοκινήτου, υγείας, αστικής ευθύνης, κ.λπ., τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν για την ασφαλιστική κάλυψη φοιτητή, αλλά και για κάθε ασφαλιστική ανάγκη της οικογένειας.

Επιπρόσθετα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από τις παροχές που προσφέρονται μέσω της κάρτας προνομίων ΜΙΝΕΤΤΑ, η οποία διατίθεται δωρεάν σε όλους τους ασφαλισμένους μας, τις άτοκες δόσεις με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας και των εξυπηρετήσεων που παρέχονται μέσω του ΜΙΝΕΤΤΑ application.