Εθελοντικές δράσεις από τα μέλη του MDRT Ελλάδος

Στα πλαίσια του εθελοντισμού –μια έννοια ταυτόσημη με τον θεσμό του MDRT–  η Επιτροπή Επικοινωνίας MDRT Ελλάδος 2016-2017 τα Μέλη και Υποψήφια Μέλη του MDRT Ελλάδος ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ξεκινήσουν την οργάνωση δράσεων και υποστήριξης Πανελλαδικά σε συλλόγους που απευθύνονται κυρίως σε παιδιά.

Έτσι εντός καλοκαιριού υπήρξαν 2 δράσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα, η Επιτροπή και τα Μέλη επισκέφθηκαν «Το Εργαστήρι» (www.ergastiri.org), μια οργάνωση που φροντίζει παιδιά με νοητική υστέρηση. Η ομάδα στην Αθήνα  πρόσφερε εθελοντική εργασία και βοήθησε την οργάνωση στον κήπο τους.

Στη Θεσσαλονίκη, η Επιτροπή και τα Μέλη επισκέφθηκαν τις αποθήκες διαλογής τροφίμων «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (https://www.hamogelo.gr/gr/en/home/) και βοήθησε να τακτοποιήσει όλα τα τρόφιμα στα ράφια, προκειμένου να διευκολυνθεί η εργασία για τους εργαζόμενους που βοηθούν τις οικογένειες.

«Είμαστε περήφανοι ως MCC MDRT Ελλάδος όχι επειδή συμμετείχαμε, αλλά επειδή ξεκινώντας αυτές τις νέες δραστηριότητες στην Ελλάδα Μέλη και Υποψήφιοι που παραβρέθηκαν συμφώνησαν να συνεχίσουμε όσο πιο συχνά μπορούμε! 

Στόχος της MCC MDRT Ελλάδας είναι να εκφράσουμε το πνεύμα του MDRT μέσα από την συμμετοχή μας σε ανάλογες δραστηριότητες και αυτό θα γίνεται μέσα από ανακοινώσεις στη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/MDRTHellas/) αλλά και επικοινωνίας μας με τα μέλη του MDRT μέσω e-mail (mccmdrthellas@gmail.com)», τονίζει η MCC MDRT Ελλάδος.