ERGO: Στην Ελβετία ταξίδεψαν οι Συνεργάτες της ΑΤΕ Ασφαλιστικής

Η Ελβετία, χώρα σύμβολο της οικονομικής ανάπτυξης και της ευημερίας που πηγάζει από την αρμονική συνύπαρξη, επελέγη από τη διοίκηση της ERGO για να φιλοξενήσει τους Συνεργάτες της ΑΤΕ Ασφαλιστικής που αναδείχθηκαν στο πλαίσιο διαγωνισμού πωλήσεων της εταιρείας του ομίλου για το 2016.

Το ταξίδι επιβράβευσης απόλαυσαν Συνεργάτες από το εταιρικό δίκτυο και το δίκτυο ανεξάρτητων Συνεργατών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, τους οποίους συνόδευσαν οι εκπρόσωποι της διοίκησης, κ.κ. Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, Γενικός Διευθυντής των εταιρειών του ομίλου ERGO, Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου, Μέλος του ΔΣ της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, Στέφανος Στεφανίδης, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών, Δημήτρης Σπανός, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας, Τάσος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών, και Γιάννης Παπουτσάς, Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου.

Κατά τη διάρκεια του 6ήμερου ταξιδιού, οι Συνεργάτες της ERGO επισκέφθηκαν τις σημαντικότερες πόλεις και τα διασημότερα θέρετρα της Ελβετίας, όπως η Ζυρίχη, το Ένγκελμπεργκ, η Λουκέρνη, η Βέρνη, η Γκριγιέρ, το Μοντρέ και απόλαυσαν την επιβλητική ηρεμία των Άλπεων, τη μοναδική ομορφιά της φύσης με τα ποτάμια και τις λίμνες, τη γοητευτική αρχιτεκτονική με τα μεσαιωνικά γεφύρια και τα αναγεννησιακά́ σπίτια και είδαν πτυχές της σημαντικής πολιτισμικής παράδοσης και της μοναδικής οργάνωσης της ελβετικής ζωής.

Κατά τη διαμονή τους στην Ελβετία οι άνθρωποι της ERGO απόλαυσαν ένα μοναδικό πρόγραμμα με επισκέψεις στα σπουδαιότερα αξιοθέατα όπως το Όρος Τίτλις, το Όρος Χάχνεν, το μουσείο της κοιλάδας και μια σειρά από παλιά ξωκλήσια στο Ένγκελμπεργκ, καθώς και την παλιά πόλη της Λουκέρνης. Εντυπωσιακή ήταν η επίσκεψη στους Καταρράκτες του Ρήνου και το πανέμορφο Ελβετικό χωριό Schaffausen, ενώ στη Βέρνη, επισκέφθηκαν τον Πύργο του Ρολογιού, τον καθεδρικό ναό της πόλης, το σπίτι που έζησε ο Albert Einstein, το επιβλητικό κοινοβούλιο και την πλατεία των Μουσείων. Ο γύρος της Ελβετίας έκλεισε με τη μοναδική εμπειρία δραστηριοτήτων στο Γκστάαντ, το παγκοσμίου φήμης θέρετρο διάσημο για τα κομψά σπίτια σε στιλ σαλέ, χτισμένα σε δρόμους χωρίς αυτοκίνητα.

Το επίσημο αποχαιρετιστήριο δείπνο πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο “La Coupole”, στο Μοντρέ, όπου ο κ. Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα που σήμερα βρίσκομαι ανάμεσα σε σημαντικούς Συνεργάτες μας, σ’ αυτήν την ανθρώπινη εκδήλωση που οργανώσαμε αποκλειστικά σε αναγνώριση των εντυπωσιακών παραγωγικών αποτελεσμάτων σας στη χρονιά που πέρασε. Αποδείξατε για μία ακόμη φορά ότι η μεθοδευμένη προσπάθεια αφοσιωμένων επαγγελματιών οδηγεί πάντα στην επιτυχία, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες αγοράς. Αποδείξατε ότι, η εταιρεία μας και οι άνθρωποι της, μπορούμε δικαίως να οραματιζόμαστε με αισιοδοξία το μέλλον, γιατί μαζί σας μπορούμε να διαχειριζόμαστε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα το παρόν, παρά τις σημαντικές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες της αγοράς, αλλά και της διαδικασίας συνένωσης των εταιριών μας, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Τέλος, αποδείξατε ότι οι προσδοκίες όλων μας από τη συνένωση της ERGO με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, που είναι μία από τις μεγαλύτερες μέχρι σήμερα συγχωνεύσεις στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα, είναι απολύτως βάσιμες, αφού στηρίζονται σε ανθρώπους, που χαρακτηρίζονται για τη συνέπειά τους, τον επαγγελματισμό τους, τις γνώσεις τους, την ισχυρή τους θέληση και την αφοσίωσή τους στους εκάστοτε εταιρικούς μας στόχους. Έχουμε, λοιπόν, κάθε λόγο να αισιοδοξούμε ότι το ταξίδι μας αυτό στην πανέμορφη Ελβετία δεν αποτελεί μόνο ένα ξεχωριστό προορισμό για επιτυχημένους επαγγελματίες, αλλά και μια νέα αφετηρία για νέες εταιρικές και προσωπικές επιτυχίες και επιδιώξεις».

H βραδιά, που έκλεισε συνοδεία φολκλόρ σόου και μουσικής κάλυψης, ήταν το επιστέγασμα ενός μαγευτικού ταξιδιού γεμάτο ξεχωριστές εμπειρίες που εξασφάλισαν οι άνθρωποι της ERGO για τους Συνεργάτες της εταιρείας.