Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης η MetLife προτείνει…

2343
metLife Ζερβουδάκης

«Με μόλις €50 τον μήνα, ο καθένας μπορεί να αρχίσει να αποταμιεύει από σήμερα!», επισημαίνει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΜеtLife με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης και προτρέπει όλους να ξεκινήσουν να σχεδιάζουν από τώρα το μέλλον τους με τις έξυπνες λύσεις συσσώρευσης και διαχείρισης κεφαλαίου Accelerator Plus 2.0, CapitaLink & FX Link.

Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης η 31η Οκτωβρίου και η ΜеtLife θέλησε να  θυμίσει ότι ακόμη και στις σημερινές, δύσκολες οικονομικές συνθήκες και τα μειωμένα εισοδήματα του κάθε νοικοκυριού, είναι εφικτό για τον καθένα να αρχίζει να σχεδιάζει το μέλλον του και το μέλλον της οικογένειάς του.

Όπως σημειώνεται σχετικά, η MetLife διαθέτει όλα τα σύγχρονα εργαλεία, ώστε η σημερινή, συνετή οικονομική διαχείριση, ακόμη και ενός ελάχιστου ποσού, μακροπρόθεσμα μπορεί να έχει σημαντικές αποδόσεις.

Είτε μεμονωμένα είτε μέσω ενός προγράμματος ομαδικής ασφάλισης που προσφέρει ο εργοδότης, η ΜеtLife προσφέρει ευέλικτες λύσεις που προσαρμόζονται στις οικονομικές δυνατότητες του κάθε ασφαλισμένου, καλύπτοντας ένα ευρύ ηλικιακό κοινό, από ένα νέο που ξεκινά να οργανώνει το οικονομικό του πλάνο για τα επόμενα χρόνια, μέχρι έναν οικογενειάρχη που θέλει να προστατεύσει την οικογένεια του από απρόβλεπτα μελλοντικά περιστατικά.

Η αποταμίευση δεν είναι άπιαστο όνειρο ακόμη και για τον εργαζόμενο των €500

Ακόμη και ένας εργαζόμενος των €500 ή των €1.000 μπορεί να αποκτήσει ένα πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου, επισημάνει η εταιρεία.

Για παράδειγμα, ένας εργαζόμενος που καταβάλλει €50 το μήνα, μετά από 30 χρόνια θα έχει καταβάλει €18.000 και με ενδεικτική ετήσια απόδοση 4% θα δικαιούται να εισπράξει σχεδόν €26.500.

Όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά!

«Στις σημερινές συνθήκες αβεβαιότητας όσο πιο νωρίς ξεκινά κάποιος την αποταμίευση τόσο περισσότερα θα είναι τα μελλοντικά του οφέλη. Για εκείνον ο οποίος έχει ξεκινήσει μόλις να εργάζεται, η ΜеtLife έχει προνοήσει, με μία μικρή, μηνιαία καταβολή, να επικεντρωθεί στην καριέρα του και να μην ανησυχεί για το μέλλον του. Αλλά ακόμη και αν έχει κάποιος αργήσει να ξεκινήσει, η MetLife έχει φροντίσει να προσφέρει το κατάλληλο προϊόν δημιουργίας κεφαλαίου, ώστε να εξασφαλίσει το μέλλον και το μέλλον της οικογένειας του», δήλωσε ο Γιώργος Ζερβουδάκης, AVP, Head of Face to Face Distribution & Employee Benefits της ΜеtLife.

Με τη MetLife, κάθε ασφαλισμένος έχει το κεφάλι του ήσυχο

Η παγκόσμια τεχνογνωσία και ισχύς της MetLife αποτελεί την εγγύηση, για κάθε ασφαλισμένο, ότι η διαχείριση των κεφαλαίων του, γίνεται με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, με σκοπό να του αποφέρει μόνο οφέλη και πρόσθετη αξία, χωρίς αιφνιδιαστικές αλλαγές και μονόπλευρες αποφάσεις.

Περισσότερα για τα προγράμματα Accelerator Plus 2.0, CapitaLink & FX Link στο www.metlife.gr.

Προηγούμενο άρθροΜία ημέρα με τον CEO της Generali κ. Πάνο Δημητρίου
Επόμενο άρθροΣεμινάριο για την Οδική Βοήθεια από το ΕΙΑΣ