Ενισχύεται η συνεργασία Ευρωπαϊκής Πίστης και Mega Brokers

Συνάντηση παρουσίασης μοναδικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας ολοκληρώθηκε, στις 18 Απριλίου, στο Amalia Hotel, με αυξημένη συμμετοχή των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Mega Brokers, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη.

Παρουσία 150 ασφαλιστικών διαμεσολαβητών του Δικτύου Πωλήσεων, ο Πρόεδρος της Mega Brokers, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, τόνισε στον χαιρετισμό του, «τον ρόλο της τεχνολογίας για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή του μέλλοντος και την ανάγκη να εκπαιδευτεί στις αλλαγές και τις προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς όπως η GDPR, IDD αλλά και στις νέες γενιές προϊόντων, ενώ σημείωσε πως η Mega Brokers φροντίζει μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος που έχει καταρτίσει, την ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις της νέας εποχής».

Στη συνέχεια τη σκυτάλη ανέλαβε ο κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη, όπου αρχικά αναφέρθηκε στη φιλοσοφία, τις αρχές και τις αξίες της Ευρωπαϊκής Πίστης, στον σεβασμό στον πελάτη και στον συνεργάτη και στη συνέχεια παρουσίασε αναλυτικά τα προϊόντα της εταιρείας.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των συνεργατών που παρακολούθησαν την ενημέρωση για τα ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες, αποδεικνύει έμπρακτα πως η επένδυση στην γνώση αποτελεί βασική αξία και δέσμευση της Mega Brokers απέναντι στο Δίκτυο Πωλήσεών της.