Επιτυχής Επιθεώρηση κατά ISO 9001:2015 για την Mega Brokers

757
Mega Brokers

Η Mega Brokers ολοκλήρωσε με πλήρη συμμόρφωση τον απαιτούμενο έλεγχο για την επαναπιστοποίησή της με το ISO 9001:2015, στα πλαίσια της ετήσιας επιθεώρησης από τον αναγνωρισμένο φορέα TUV NORD.

Η απόλυτη επιτυχία της 1ης Επιθεώρησης Επιτήρησης της Mega Brokers αφορά στο σύστημα διαχείρισης ποιότητας της εταιρείας, για το σύνολο των δραστηριοτήτων της ως μεσίτης ασφαλίσεων, με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015.

Με την πιστοποίηση αποδεικνύεται έμπρακτα η προσήλωση της εταιρείας στην ποιότητα των υπηρεσιών η οποία αποτελεί βασική στρατηγική και μοχλό της λειτουργίας της.

Η επιτυχής επιθεώρηση της πιστοποίησης της Mega Brokers επιβεβαιώνει την ισχυρή δέσμευση της ηγετικής ομάδας της εταιρείας για συνεχή βελτίωση, τις εξελιγμένες μηχανογραφικές εφαρμογές που υποστηρίζουν τη λειτουργία της αλλά και την τεκμηρίωση και υποστήριξη του συστήματος διαχείρισης ποιότητας.

«Με την ανανέωση της πιστοποίησης αποδεικνύεται η προσήλωση της εταιρείας στην τυποποίηση των λειτουργιών της και στη διαρκή βελτίωση των διαδικασιών της. Εργαζόμαστε καθημερινά για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και τη μέγιστη ανταποδοτικότητα για τους συνεργάτες και πελάτες μας. Δημιουργούμε και παρακολουθούμε μηχανισμούς ελέγχου της απόδοσης αξιοποιούμε και επενδύουμε στις νέες τεχνολογίες, υιοθετούμε την ταχύτητα», καταλήγει η ανακοίνωση του Πρόεδρου της Mega Brokers, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Προηγούμενο άρθροKobus Kleyn: Η προσωπική Επωνυμία σου προσδίδει ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
Επόμενο άρθροΟι προβλέψεις της Aon για την κυβερνοασφάλεια το 2018