Generali: H Ασφάλιση Υγείας πιο προσβάσιμη και καινοτόμος από ποτέ

431

Με μακρά εμπειρία στον τομέα ασφάλισης της υγείας και έχοντας ως σήμα κατατεθέν τη δυνατότητα να συνδυάζει πληρότητα καλύψεων και ανταγωνιστικό κόστος, η Generali προσφέρει μια σειρά από μοναδικές παροχές, οι οποίες καλύπτουν τους ασφαλισμένους σε βάθος χρόνου και σηματοδοτούν νέα δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά.
Μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τις λύσεις της Generali ουσιαστικές αλλά και καινοτόμες είναι τα ακόλουθα:

Γρήγορη εξυπηρέτηση και απαλλαγή του ασφαλισμένου από γραφειοκρατικές διαδικασίες
Έχοντας συνάψει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα ιδιωτικά νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας, η Generali παρέχει τη δυνατότητα της απευθείας πληρωμής των εξόδων νοσηλείας. Με την επίδειξη και μόνο της κάρτας ασφαλισμένου, ένας μηχανισμός εξυπηρέτησης ενεργοποιείται αυτόματα, αναλαμβάνοντας την απευθείας αποπληρωμή των εξόδων νοσηλείας, χωρίς την ανάγκη εκταμίευσης χρημάτων από τον ασφαλισμένο.

Έμφαση στην πρόληψη
Η προστασία της υγείας ξεκινά από την πρόληψη. Σύμφωνα εξάλλου και με τα διεθνή ιατρικά δεδομένα, η πρόληψη μπορεί να οδηγήσει στην έγκαιρη διάγνωση αλλά και να συμβάλει στην αποτελεσματικότερη θεραπεία πολλών παθήσεων. Για τον λόγο αυτόν η Generali έχει εισαγάγει σε όλα τα νοσοκομειακά και εξωνοσοκομειακά της προγράμματα δεκάδες εξειδικευμένους προληπτικούς ελέγχους, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιηθούν με ιδιαίτερα προνομιακό τιμολόγιο. Παράλληλα, παρέχει δωρεάν ετήσιο οδοντιατρικό έλεγχο και check up, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για ενήλικες και παιδιά.

Λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για την οικογένεια
Μέχρι σήμερα το κόστος αποτελούσε αντικίνητρο για την ασφάλιση ολόκληρης της οικογένειας. Με τα οικογενειακά προγράμματα Family η Generali φροντίζει για τη φροντίδα όλων των μελών της οικογένειας (ζευγάρια και παιδιά) με τους ίδιους όρους, κοινή πρόσβαση σε υπερπλήρη νοσοκομειακή κάλυψη, αλλά και βασικές εξωνοσοκομειακές παροχές, όπως ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις. Κι όλα τα παραπάνω με ένα απόλυτα συμφέρον ασφάλιστρο, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Καλύψεις χωρίς απαλλαγές
Μια σειρά παροχών είναι διαθέσιμες για τους ασφαλισμένους, καλύπτοντας τα έξοδα από το πρώτο ευρώ, χωρίς εφαρμογή απαλλαγής. Έτσι, κατά την πραγματοποίηση: 1. Check up, 2. Ειδικών προληπτικών ελέγχων (π.χ. κολονοσκόπηση και γαστροσκόπηση), 3. Νοσηλείας χωρίς διανυκτέρευση, καθώς και για τις περιπτώσεις 4. Επείγοντος περιστατικού, 5. Αναζήτησης 2ης Ιατρικής Γνώμης και 6. Κάλυψης του νεογέννητου για 1 χρόνο, η Generali θα καλύψει απευθείας όλα τα έξοδα, χωρίς επιβάρυνση για τους κατόχους νοσοκομειακής κάλυψης.

Επιβραβεύσεις και bonus
H Generali όχι μόνο υποστηρίζει τη συνεργασία με άλλους ασφαλιστικούς φορείς με σκοπό την πληρέστερη και πλέον συμφέρουσα κάλυψη, αλλά δίνει και οικονομικό κίνητρο επιβράβευσης γι’ αυτό. Συγκεκριμένα, αν κάποιος άλλος ασφαλιστικός φορέας εκτός της Generali καλύψει τα έξοδα της νοσηλείας με ποσό μεγαλύτερο του ποσού της συμμετοχής του ασφαλισμένου, τότε δίδεται Bonus Καλής Χρήσης. Αν πάλι δεν προκύψει ανάγκη νοσηλείας, ο ασφαλισμένος αποφασίσει να μην κάνει χρήση της ασφάλισής του και δεν υποβληθούν έξοδα, τότε παρέχεται Bonus μη Χρήσης.

Εισαγωγή παροχών τριτοβάθμιας περίθαλψης
Πολλές φορές η θεραπεία δεν σταματά στη νοσηλεία. Η Generali, αναγνωρίζοντας την ανάγκη αυτή, εισήγαγε παροχές τριτοβάθμιας περίθαλψης, τόσο στα νοσοκομειακά όσο και στα εξωνοσοκομειακά προγράμματα, με καλύψεις όπως οι φυσικοθεραπείες, η κατ’ οίκον νοσηλεία, η ψυχολογική στήριξη και οι δαπάνες αποκατάστασης μαστού, μετά από μαστεκτομή. Με αυτόν τον τρόπο παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, που βρίσκεται στη διάθεση του πελάτη μέχρι την πλήρη αποθεραπεία του.

Lego-style παροχές
Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των καταναλωτών να ορίζουν οι ίδιοι τις παραμέτρους της ασφάλισής τους, σύμφωνα με τις οικονομικές τους δυνατότητες, παρέχει νοσοκομειακή ασφάλιση με δυνατότητα επιλογής του ορίου κάλυψης, του ύψους της απαλλαγής καθώς και της θέσης νοσηλείας. Με αυτόν τον τρόπο ο ασφαλισμένος έχει πρόσβαση σε ευρεία νοσοκομειακή κάλυψη της υγείας του, προσαρμόζοντάς την στα μέτρα του.

Παροχές που εστιάζουν στο ευ ζην
Εισάγοντας το Women plus στην εξωνοσοκομειακή ασφάλιση, ένα σύνολο προνομιακών παροχών και εκπτωτικών πακέτων που εστιάζουν στο ευ ζην και αφορούν από υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής, εξειδικευμένους γυναικολογικούς ελέγχους, μέχρι υπηρεσίες που εστιάζουν στην καλή σωματική υγεία, η Generali παρέχει την ολιστική κάλυψη της υγείας, ώστε οι ασφαλισμένες να είναι και να νιώθουν πραγματικά υγιείς. Παράλληλα, παρέχει στο γυναικείο κοινό, το οποίο έχει εξειδικευμένες ανάγκες φροντίδας, προνομιακή πρόσβαση σε υπηρεσίες αιχμής.

Συνδυασμός νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής κάλυψης χωρίς εξαιρέσεις
Mέσω του Medical Prime η Generali δημιούργησε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει πρόσβαση σε κορυφαίας ποιότητας νοσοκομειακή αλλά και εξωνοσοκομειακή κάλυψη, χωρίς εξαιρέσεις σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα ασφάλισης. Ορίζοντας χρονικές αναμονές για παθήσεις που παραδοσιακά εξαιρούνταν από τα προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης, προσφέρει την πιο συμφέρουσα λύση για όλους, χωρίς αποκλεισμούς.

Ψηφιακές υπηρεσίες
Με την ηλεκτρονική υπηρεσία Generali Health Alert και την ειδική εφαρμογή για smart phones, οι κάτοχοι εξωνοσοκομειακής ασφάλισης μπορούν να ενημερωθούν ανά πάσα στιγμή για τη διαθεσιμότητα ιατρών, διαγνωστικών κέντρων, νοσηλευτικών ιδρυμάτων και φαρμακείων στην περιοχή τους. Επιπλέον, μπορούν να ζητήσουν άμεση βοήθεια, και να λάβουν την απαιτούμενη ιατρική υποστήριξη, όπου κι αν βρίσκονται, με το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό τους.   

Προηγούμενο άρθροΔυναμική, ενωτική και ανθρακικά ουδέτερη η ετήσια συνάντηση του ΣΕΜΑ
Επόμενο άρθροΟ Ι. Περιστέρης αναλαμβάνει τη διοίκηση των εταιρειών της International Life