Η Mega Brokers πρότυπο ανάπτυξης και παραγωγικής δύναμης

601
Χατζηθεοδοσίου Γιάννης, Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Ιφιγένεια Τσακίρη, Μιχάλης Κασκαντάμης

Με την ευκαιρία του ετήσιου συνεδρίου βραβεύσεων της Mega Brokers, την Παρασκευή 10 Μαρτίου, ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και οι συνεργάτες του έγιναν η αφορμή για μια πολύ σημαντική εκδήλωση, ιδιαίτερου ασφαλιστικού ενδιαφέροντος.

Στη συγκέντρωση αυτή παραβρέθηκαν οι διοικήσεις των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών που εργάζονται στη χώρα μας, αποδίδοντας τη σημασία της κορυφαίας παρουσίας στη διαμεσολάβηση της Mega Brokers, αλλά και τίμησαν την πολυσχιδή προσωπικότητα του Προέδρου και Δ/νοντος Συμβούλου αυτής της Εταιρείας, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε έναν άξιο εκπρόσωπο της ασφαλιστικής μας βιομηχανίας, και με τα λόγια του και με τα έργα του.

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση, ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, κ. Δημήτρης Μαζαράκης, εξέπεμψε τα μηνύματα που θα χαρακτηρίσουν τη νέα εποχή, που εκείνος οραματίζεται ότι ξεκινά για την ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα, με αποδέκτες όχι μόνον το πλήρωμα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και την πολιτική ηγεσία, που καλείται και πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να επανεκτιμήσει τον ρόλο της ασφαλιστικής μας βιομηχανίας. Φυσικά και δεν παρέλειψε ο κ. Μαζαράκης να τονίσει και να υπογραμμίσει την αξία και τη συμβολή του αμφιτρύωνος σχήματος της Mega Brokers και του Προέδρου της, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, στην προσπάθεια ανάπτυξης και αναβάθμισης της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Παρόντες υπήρξαν και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και μίλησαν στην εκδήλωση η κα Άννα Καραμανλή, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Περισσότερα για τους βραβευθέντες συνεργάτες της MegaBrokers αλλά και τα σημαντικά λεχθέντα από τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, εν εκτάσει, στο επόμενο τεύχος της «Ασφαλιστικής Αγοράς».

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα: «Λειτουργία Αναλογιστικού Τμήματος Ασφαλιστικής Επιχείρησης»
Επόμενο άρθροΑποτελεσματική η συνεργασία DAS Hellas – Interamerican για τη διαχείριση ζημιών