Η Groupama Ασφαλιστική ακολουθεί τον ανταγωνισμό

Τρία νέα προγράμματα υγείας, αυτή τη φορά από την Groupama Ασφαλιστική, τίθενται σε κυκλοφορία το αμέσως επόμενο διάστημα. Πρόκειται για τα Sante Confort Plus, Sante Essentiel Plus και Sante Confort 6000), που παρουσιάστηκαν στους συνεργάτες της Εταιρείας, στις 26 Μαΐου, σε ειδική εκδήλωση στον «Ελληνικό Κόσμο» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Την παρουσίαση των προγραμμάτων έκανε ο Δ/ντής Marketing της Εταιρείας, κ. Γιάννης Μουζάκης, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι με τα νέα αυτά προϊόντα υγείας, οι πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου νοσοκομειακή περίθαλψη, αποκτώντας πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες αιχμής σε ένα μεγάλο δίκτυο νοσοκομείων, με υψηλό κεφάλαιο κάλυψης και με χαμηλό κόστος.

Με αυτό τον τρόπο, η Εταιρεία διευρύνει τις παροχές Υγείας στους ασφαλισμένους της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσαρμόζουν το κόστος του συμβολαίου τους ανάλογα με τις ανάγκες τους. Παράλληλα, τα Δίκτυα των Συνεργατών της Groupama Ασφαλιστικής θα έχουν την ευκαιρία να προτείνουν ακόμα πιο ολοκληρωμένες και ευέλικτες λύσεις στον συγκεκριμένο Κλάδο, όπως είπωθηκε χαρακτηριστικά.

Τα νέα προγράμματα της Groupama παρέχουν, μεταξύ άλλων, νοσηλεία εξ αιτίας διανοητικών ή ψυχιατρικών νοσημάτων, δυνατότητα πρόσβασης σε Κέντρα Αποκατάστασης, κάλυψη σε περίπτωση επεμβάσεων που πραγματοποιούνται προληπτικά λόγω γονιδιακής κληρονομικότητας, όπως μαστεκτομές, ωοθηκεκτομές και σαλπιγκεκτομές, καθώς και το κόστος συνεδριών διάγνωσης και αντιμετώπισης της νόσου Αλτσχάϊμερ και της Άνοιας.

Το χαρτοφυλάκιο Υγείας της Groupama Ασφαλιστικής αριθμεί πλέον 6 διαφορετικά προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης, εκ των οποίων τα 2 ισόβιας διάρκειας και τα 4 ετήσιας διάρκειας.

Ταυτόχρονα, στους ασφαλισμένους της Εταιρείας παρέχεται η δυνατότητα 100% κάλυψης σε Χειρουργούς και Αναισθησιολόγους, 5 επιλογές κεφαλαίου κάλυψης (€250.000 έως €1.000.000), 5 επιλογές θέσης νοσηλείας (Suite, Lux, A, B, Γ) και 7 επιλογές απαλλαγής  (από €0-6.000, κατ’ έτος).

H Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη των προϊόντων της, με απώτερο σκοπό την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες και τα δίκτυα της, υλοποιώντας την στρατηγική της να αποτελεί την 1η τους επιλογή.

Στο πλαίσιο αυτό, τονίστηκαν ιδιαίτερα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι βελτιώσεις στις οποίες έχει προχωρήσει η Εταιρεία στο θέμα των προμηθειών, καθώς και το γεγονός ότι τα προγράμματα υγείας της δεν έχουν δικαίωμα συμβολαίου.