Η Interasco τιμά τους συνεργάτες της

578

Μεγάλη θετική ανταπόκριση από το δίκτυο των ανεξάρτητων συνεργατών είχε η πρωτοβουλία της Interasco AEΓΑ, να διοργανώσει εορταστικό δείπνο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα κεντρικά της γραφεία στο Χαλάνδρι, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Περισσότεροι από 80 επιλεγμένοι προσκεκλημένοι συνεργάτες αλλά και εκπρόσωποι ασφαλιστικού τύπου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μαζί με τον κ. Sammy Bassat, Executive Vice Chairman της μητρικής Harel, τον κ. Κάρολο Σαΐα, Δ/νοντα Σύμβουλο της Εταιρείας, τον κ. Κων/νο Κοτσιλίνη, πρόεδρο του Δ.Σ, καθώς και το στελεχιακό δυναμικό της Interasco.

Στο χαιρετισμό που απεύθυνε ο κ. Κάρολος Σαΐας στους συνεργάτες, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη που λαμβάνει η Εταιρεία από το μοναδικό κανάλι διανομής εργασιών που έχει επιλέξει για την ανάπτυξή της, το ελεύθερο δίκτυο διαμεσολαβούντων, μεσιτών και πρακτόρων. Παράληλα, επεσήμανε τη διαρκή στήριξη της Εταιρείας απέναντί τους, εγγυώμενος τη φερεγγυότητα και τη σιγουριά που εξασφαλίζει η Interasco στους ανθρώπους της, διοικητικό προσωπικό, συνεργάτες και πελάτες.

Ο κ. Σαΐας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το 2015, βάση και της πρόβλεψης που έχει γίνει για μικρή αύξηση του ΑΕΠ, θα σηματοδοτήσει τη σταθεροποίηση της ασφαλιστικής αγοράς, κάτι το οποίο ο ίδιος θεωρεί επιτακτική ανάγκη ιδιαίτερα για τον κλάδο αυτοκινήτου στον οποίο η αγορά έχει ακολουθήσει έναν επικίνδυνο κατήφορο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δ/νων Σύμβουλος της Interasco δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα εξαιρετικά κερδοφόρα, για τα δεδομένα της αγοράς, αποτελέσματα της εταιρείας, την αύξηση παραγωγής που κατέγραψε το 2014 αλλά και τη θετική εικόνα που σχηματίζουν τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις μηδενικές επισφάλειες και την έλλειψη διακανονισμών σε εκκρεμότητα.

Με τη σειρά του, ο κ. Κων/νος Κοτσιλίνης, στο δικό του χαιρετισμό, ευχαρίστησε θερμά τόσο τους Συνεργάτες Πωλήσεων όσο και το διοικητικό προσωπικό της Εταιρείας, για το εκπληκτικό αποτέλεσμα και την απόδοσή τους, μέσα σε μια χρονιά με τόσες σπουδαίες και δύσκολες στην υλοποίησή τους αλλαγές στον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Ιδιαίτερα ως προς την εφαρμογή των νέων μέτρων που αφορούν στην ασφαλιστική αγορά, ο κ. Κοτσιλίνης εξέφρασε την ελπίδα του ότι και η Εποπτική Αρχή θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, εργαζόμενη για την ουσιαστική εφαρμογή τους δικαιώνοντας τους συνεπείς παίκτες της αγοράς.

Η βραδιά έκλεισε με χαμόγελα και αισιοδοξία για ένα παραγωγικό νέο έτος, αλλά και την αμοιβαία υπόσχεση των δύο μερών –Συνεργάτες & Εταιρεία–, ότι θα συνεχίσουν τη δυναμική τους πορεία για την επίτευξη των κοινών στόχων.

Λεζάντες

1. Τα γραφεία της Interasco.

2. Από αριστερά, οι κ.κ. Κ. Σαΐας, Κ. Κοτσιλίνης, και Sammy Bassat.

3: Από αριστερά, οι κ.κ. Ιωάννης Γραμματικός,  Μιχάλης Κασκαντάμης, Δημήτρης Φαραντούρης, Sammy Bassat, I. Παππάς, Κ. Σαΐας, Στ. Σταυρόπουλος, Δημήτρης Καρατζάς, και Θοδωρής Ζαχαρόπουλος, Δ/ντής Πωλήσεων & Marketing της Interasco.

4: Από αριστερά, οι κ.κ. Βασίλης Τριανταφύλλου, Μίλτος Παρλαμάς, Θεόδωρος Αντωνογιώργος, Σταμάτης Συγγρός και Νίκος Σαραντέας.

5, 6: Στιγμιότυπα από την εκδήλωση.

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία ΣΠΑΤΕ και InsuranceForum.gr
Επόμενο άρθροGenerali goes… New Zealand!