Η NN Hellas στηρίζει τον Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας

803
NN flag

Η NN Hellas στηρίζει για τρίτη συνεχή χρονιά τον Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας (Social Innovation Relay) που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Μαΐου σε συνεργασία με το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement.

Ο διαγωνισμός αποτελεί ένα online εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (15 -18 ετών), με στόχο την περαιτέρω προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην εκπαίδευση.

Στελέχη της ΝΝ Ηellas συμμετείχαν στο πρόγραμμα ως σύμβουλοι, μέντορες και κριτές των ομάδων που διαγωνίστηκαν, προσφέροντας την πολύτιμη εμπειρία τους στους συμμετέχοντες.

Η κα Έλενα Μαθιού- Rose, Chief Marketing Officer, ΝΝ Hellas, δήλωσε σχετικά: «Στην ΝΝ Hellas πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη έρχεται πρωτίστως μέσα από την εκπαίδευση της νέας γενιάς. Επενδύοντας στους νέους της χώρας μας, επενδύουμε στο μέλλον μας. Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιούμε, στηρίζουμε τους εφήβους δίνοντας τους την ευκαιρία να αναπτύξουν πολύτιμες δεξιότητες και δημιουργικό τρόπο σκέψης».

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της Εποπτικής Αρχής της Δανίας για την Alpha Insurance
Επόμενο άρθροΙnteramerican: Άμεση ιατρική βοήθεια σε 9.773 περιπτώσεις, το 1ο 4μηνο