Ημερίδα για τη φορολογία των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών από το ΕΙΑΣ

1323
φορολογία

Ημερίδα για τη φορολογική αντιμετώπιση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών πραγματοποιεί την Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018, 16:00 – 19:20, το ΕΙΑΣ.

Η Εκπαιδευτική Ημερίδα έχει τους ακόλουθους κύριους στόχους:

  • Αναλυτική ενημέρωση των συμμετεχόντων στα ισχύοντα της Φορολογικής Νομοθεσίας.
  • Επικαιροποιημένη ενημέρωση του κοινού επί των προσφάτων και των επερχομένων αλλαγών στο Φορολογικό μας καθεστώς.
  • Ενδελεχής παρουσίαση του φορολογικού πλαισίου, εντός του οποίου λειτουργούν οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές, και οι κυριότερες ομάδες πελατών τους, προς τον σκοπό αποφυγής φορολογικών κινδύνων.
  • Χρηστική ενημέρωση περί των επιλογών και των ευκαιριών, αλλά και των φορολογικών κινήτρων, απαλλαγών και εκπτώσεων, που παρέχουν σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης των εργασιών και των επιχειρήσεων των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.
  • Χρηστική παρουσίαση των ωφελειών από φορολογικές επιλογές, κίνητρα, απαλλαγές και εκπτώσεις, ως σημαντικών «εργαλείων» πωλήσεων και, ειδικότερα, συμβουλευτικών πωλήσεων.

Εισηγητής της Ημερίδας είναι ο κ. Γιάννης Χαβρουζάς, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου Interamerican, Υπεύθυνος των Τομέων Φορολογικής Διοίκησης, Λογιστηρίων, Οικονομικού Προγραμματισμού και Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, με υψηλή εξειδίκευση, συμβουλευτική και ελεγκτική εμπειρία επί φορολογικών θεμάτων, επιχειρήσεων και ιδιωτών, ιδίως ασφαλιστικών.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018.

Η ανωτέρω Εκπαιδευτική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος), ενώ δίνεται η δυνατότητα και για διαδικτυακή παρακολούθηση.

Περισσότερα εδώ

Προηγούμενο άρθροΙnteramerican: Άμεση ιατρική βοήθεια σε 9.773 περιπτώσεις, το 1ο 4μηνο
Επόμενο άρθροH Ατλαντική Ένωση στην DRONE EXPO Commercial UAV Show