Συνεχίζεται η δράση ΕΚΕ της Groupama Ασφαλιστικής με θέμα την ασφαλή οδήγηση

1317
Groupama ΙΟΑΣ Πάνος Μυλωνάς

Η Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε για δεύτερη φορά, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητάς της, διαγωνισμό στο Facebook, με θέμα «Το έχεις με την οδήγηση» και έπαθλο τη συμμετοχή σε εκπαιδευτικό σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης, σε συνεργασία πάντα με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Οι 20 νικητές του διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε από 07-21 Ιουνίου, μέσω της ιστοσελίδας www.toxeismetinodigisi.gr, είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία οδικής προσομοίωσης μέσα από το εξειδικευμένο σεμινάριο του Ι.Ο.ΑΣ «Πάνος Μυλωνάς», που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του OTE Academy την Παρασκευή 30 Ιουνίου. Μέσα από τις καινοτόμες θεωρητικές και βιωματικές μεθόδους του Ινστιτούτου, είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν την ικανότητά τους στην οδήγηση με απώτερο σκοπό την προστασία των ίδιων αλλά και των εκάστοτε συνεπιβατών τους.

Σε μια εποχή κατά την οποία τα τροχαία ατυχήματα βρίσκονται διαρκώς στην επικαιρότητα, η Groupama Ασφαλιστική αποδεικνύει έμπρακτα ότι συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και δράσεις που αποσκοπούν στην καλλιέργεια κουλτούρας ασφαλούς και υπεύθυνης  οδήγησης.

Προηγούμενο άρθροΚαι η Θεσσαλονίκη τίμησε τα 40 χρόνια της Ευρωπαϊκής Πίστης
Επόμενο άρθροΗ Allianz Ελλάδος ανανεώνει την παρουσία της στον χώρο της Υγείας με προσιτές και ολοκληρωμένες λύσεις