Τρία νέα Προγράμματα Υγείας από την Interlife

3296
interlife asfalisi ygeias 1

Το LIFE Care”, το “BONUS x5” και το ανανεωμένο “Υγεία MAXIMUM” είναι τα τρία νέα Προγράμματα Υγείας που σχεδίασε η Interlife Ασφαλιστική, ανταποκρινόμενη στην αυξημένη ζήτηση για Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας των πολιτών.

cover lifecare InterlifeLIFE Care

Το Πρόγραμμα Υγείας LIFE Care παρέχει όλες τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις και ελέγχους που οφείλει να πραγματοποιεί ο καθένας μας σε ετήσια βάση, για τον εαυτό του και για την οικογένειά του. Παράλληλα προσφέρει πλήθος καλύψεων για διάγνωση και θεραπεία.

Αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, με ετήσιο κόστος μόνον 50€ για ένα άτομο, 100€ για 2 άτομα και 150€ για οικογένεια με 2 παιδιά.

Παρέχεται ανεξαρτήτως ηλικίας ή ιατρικού ιστορικού και χωρίς να απαιτείται προασφαλιστικός ιατρικός έλεγχος ή συμπλήρωση ιατρικού ερωτηματολογίου, ενώ ανανεώνεται σε ετήσια βάση ως ανεξάρτητο προϊόν.

Περισσότερες πληροφορίες για το LIFE Care: http://www.interlife-programs.gr/lifecare/

cover bonusx5 InterlifeBONUS x5

Το επιδοματικό ΠρόγραμμαBONUS x5” είναι πρωτοποριακό και μοναδικό όσον αφορά το εύρος των επιδομάτων και καλύπτει τον ασφαλισμένο σε περίπτωση Ατυχήματος ή Ασθένειας, συνδυάζοντας με ευελιξία όλα τα ασφαλιστικά επιδόματα, χωρίς καμία υποχρέωση για ένταξη σε οποιοδήποτε άλλο Πρόγραμμα Υγείας της εταιρίας.

Στόχος είναι η οικονομική ανακούφιση του ασφαλισμένου σε περίπτωση νοσηλείας ή χειρουργικής επέμβασης με Επιδόματα όπως: Σοβαρών Ασθενειών, Χειρουργικό, Νοσοκομειακής Περίθαλψης, Ανάρρωσης και Τοκετού.

Το Πρόγραμμα λήγει αυτόματα στην ηλικία των 70 ετών και μπορούν να ενταχθούν σε αυτό ενήλικες από 18 έως 60 ετών. Το κόστος Ασφάλισης ξεκινά από 8,40 € το μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες για το “BONUS x5”: http://www.interlife-programs.gr/bonusx5/

cover maximum InterlifeΥγεία MAXIMUM

Ανανεωμένο και με επιπλέον παροχές διατίθεται το Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγεία MAXIMUM. Παρέχει στον ασφαλισμένο και στην οικογένεια του ολοκληρωμένη κάλυψη υγείας σε περίπτωση νοσηλείας από Ασθένεια ή Ατύχημα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Νοσηλευτικό ίδρυμα.

Κύρια χαρακτηριστικά του Προγράμματος είναι η κάλυψη υγείας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ασφάλιστρο και χωρίς να είναι απαραίτητη η Ασφάλιση Ζωής. Στο Πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν άτομα ηλικίας από 3 μηνών έως και 60 ετών και να παραμείνουν σε αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, εφόσον το επιθυμούν.

Περισσότερες πληροφορίες για το “ Υγεία MAXIMUM”: http://www.interlife-programs.gr/ygeiamaximum/

Τα νέα Προγράμματα της Interlife έρχονται να καλύψουν τα κενά της Δημόσιας Υγείας σε όλες της βαθμίδες περίθαλψης.

Προηγούμενο άρθροAchmea: Λειτουργικά κέρδη €349 εκατ. και φερεγγυότητα 184%
Επόμενο άρθροΤο IFAAcademy καλύτερη ελληνική startup 2017