Υδρόγειος Ασφαλιστική: Συνεργασία για 2η συνεχή χρονιά με το UCLan Cyprus

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Υδρόγειος Ασφαλιστική δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες, πελάτες της και τους πρώτου βαθμού συγγενείς τους να σπουδάσουν στο UCLan Cyprus (University of Central Lancashire, Cyprus), με έκπτωση έως και 30%.

Οι ειδικές εκπτώσεις αφορούν τόσο σε Προπτυχιακά Προγράμματα (διάρκειας τεσσάρων ετών) όσο και Μεταπτυχιακά Προγράμματα (διάρκειας ενός έτους), Μεταπτυχιακά Προγράμματα Εξ Αποστάσεως (διάρκειας ενός έτους) και άλλα ειδικά προγράμματα που παρέχει το Πανεπιστήμιο, σε εύρος τομέων, καθώς και στη διαμονή στο υπερσύγχρονο Campus του Πανεπιστημίου.

Επιπλέον, οι σπουδές στο UCLan Cyprus εξασφαλίζουν στους απόφοιτους δύο πτυχία, ένα από το UCLan Αγγλίας και ένα από το UCLan Κύπρου, με διεθνή αναγνώριση, χωρίς το υψηλό κόστος σπουδών και ζωής στη Μεγάλη Βρετανία (50% λιγότερο, κατά μέσο όρο, σε σχέση με άλλα Βρετανικά Πανεπιστήμια).

Αιτήσεις για εγγραφές γίνονται δεκτές έως τα τέλη Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος οι υποψήφιοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα της Υδρογείου Ασφαλιστικής: www.ydrogios.gr.