Ασφάλιση αυτοκινήτου και κατοικίας από την Ορίζων Ασφαλιστική

Με γνώμονα την παροχή σύγχρονων, αξιόπιστων και οικονομικά προσιτών επιλογών για τους ασφαλισμένους της, η Ορίζων Ασφαλιστική προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας σειράς προγραμμάτων για ασφάλιση αυτοκινήτου και κατοικίας.

Πέντε νέα προγράμματα στον κλάδο Αυτοκινήτων
Συγκεκριμένα, στον κλάδο Αυτοκινήτων, σχεδίασε πέντε νέα ολοκληρωμένα προγράμματα από τα οποία ο πελάτης μπορεί να επιλέξει με βάση τις διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες του, τον ιδανικό τρόπο με τον οποίο θα καλύψει το όχημα του.

Τα νέα προγράμματα προσφέρουν:
• Ουσιαστικές και διαφανείς καλύψεις, χωρίς αμφιλεγόμενους όρους
• Τιμολογιακή δικαιοσύνη
• Επιβράβευση των προσεκτικών οδηγών
•  Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση 
• Γρήγορες διαδικασίες αποζημίωσης, ακόμη και αν δεν είναι υπαιτιότητα του ασφαλισμένου το ενδεχόμενο ατύχημα.
• Έκπτωση 10% για την ασφάλιση της κατοικίας του ασφαλισμένου.

Συγκεκριμένα, τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων Auto Standard, Auto Extra & Auto Extra Plus προσφέρουν προστασία, με πλούσιες καλύψεις και ανταγωνιστικά ασφάλιστρα για απόλυτη σιγουριά.

Το Auto Exclusive περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα καλύψεων, εκτός ιδίων ζημιών και αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό παροχών και κόστους.

Τέλος, το Auto All in One είναι το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας για το όχημα, που περιλαμβάνει κάλυψη για κάθε πιθανό κίνδυνο, με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Επιπλέον, η νέα συνεργασία της Ορίζων Ασφαλιστικής με την Carglass απλοποιεί τη διαδικασία αποζημίωσης σε περίπτωση Θραύσης Κρυστάλλων, καθώς πλέον οι ασφαλισμένοι δεν χρειάζεται να εκταμιεύσουν για την αποκατάσταση της ζημιάς.

4 προγράμματα ασφάλισης κατοικίας
Σε ό,τι αφορά τις ασφαλίσεις περιουσίας, η νέα γενιά προγραμμάτων κατοικίας παρέχει ολοκληρωμένη προστασία από ένα ευρύ φάσμα κινδύνων, μέσω μιας απλής διαδικασίας ασφάλισης, με διαφανείς όρους, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Τα τέσσερα καινοτόμα προϊόντα ασφάλισης κατοικίας δίνουν τη δυνατότητα τόσο στους συνεργάτες της Ορίζων Ασφαλιστικής όσο και στους πελάτες της να προστατέψουν το πολυτιμότερο περιουσιακό τους στοιχείο με τους πιο ανταγωνιστικούς όρους της αγοράς σε συνδυασμό με εξαιρετικό κόστος.

Αναλυτικά:
• Το Home Plan Standard αποτελεί οικονομικά προσιτή ασφαλιστική λύση, ώστε ο ασφαλισμένος να προστατέψει την οικοδομή ή το περιεχόμενο του σπιτιού του από ορισμένους βασικούς και ταυτόχρονα πραγματικούς κινδύνους.

• Το Home Plan Complete είναι σχεδιασμένο για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές που επιθυμούν ολοκληρωμένη προστασία, ώστε να εξασφαλίζεται ότι σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας θα αποζημιώνεται σε αξία αντικατάστασης καινούργιου, άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

• Το Home Plan Supreme προσφέρει προστασία από κάθε πιθανό ή απίθανο κίνδυνο, είτε πρόκειται για ιδιοκτήτες είτε για ενοικιαστές, είτε πρόκειται για την κύρια είτε για την εξοχική κατοικία, με πλούσιες καλύψεις και εξαιρετικά ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

• Τέλος, για την ασφαλιστική κάλυψη των κατοικιών που αγοράζονται με στεγαστικό δάνειο μέσω πιστωτικών ιδρυμάτων, η Ορίζων Ασφαλιστική προτείνει την Ασφάλιση Ενυπόθηκης Κατοικίας, για την ουσιαστική προστασία της κατοικίας από ορισμένους βασικούς κινδύνους, όπως πυρκαγιάς, έκρηξης, σεισμού, κ.λπ. Τα ασφάλιστρα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικά, με μοναδικό στόχο να μειωθεί όσο το δυνατό περισσότερο αυτό το πάγιο έξοδο του δανειολήπτη-ασφαλισμένου.