15 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα

204
Συνάντηση εργασίας για τους διαμεσολαβούντες συνεργάτες της HDI-Gerling Hellas

Συνάντηση εργασίας για τους διαμεσολαβούντες συνεργάτες της διοργάνωσε η HDI-Gerling Hellas στις 19 Μαΐου, γιορτάζοντας παράλληλα τα 15 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο St George Lycabettus, περισσότεροι από 120 συνεργάτες της HDI-Gerling Hellas είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση από τοΔιευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Νότη Βαγιακάκο, ο οποίος έκανε αναδρομή της πορείας της Εταιρείας στην Ελλάδα και σκιαγράφησε τις στρατηγικές επιδιώξεις και τα επόμενα βήματα για το ελληνικό υποκατάστημα. 

Στη συνέχεια, τα στελέχη που παρευρέθησαν παρακολούθησαν την ομιλία του κ. Richard Pollack, Resident US Counsel και Senior Claims Manager HDI-Gerling, ο οποίος εστίασε σε θέματα ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Προϊόντος 

Στο workshop συμμετείχαν στελέχη των μεγαλύτερων γραφείων διαμεσολαβούντων της αγοράς (μεσιτών, πρακτόρων, κ.λπ.), καθώς και πραγματογνώμονες, νομικοί σύμβουλοι συνεργάτες της HDI-Gerling Hellas και εμπειρογνώμονες της Εταιρείας, ειδικοί στη διαχείριση διεθνών ζημιών από την αγορά του Λονδίνου.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 15 χρόνων επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά, ακολούθησε cocktail στο Grand Balcon του Ξενοδοχείου St. George Lycabettus με θέα την Ακρόπολη. Στο cocktail παρευρέθησαν επίσης μέλη του Δ.Σ. της  Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και των Τεχνικών Επιτροπών της, μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών καθώς και εκπρόσωποι του κλαδικού τύπου.

HDI – GERLING HELLAS
Έχοντας συμπληρώσει 15 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην εγχώρια αγορά η HDI-Gerling Hellas, το ελληνικό υποκατάστημα της HDI-Gerling Industrie Versicherung AG, προσφέρει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες Ασφάλισης και Διαχείρισης Κινδύνου, απευθυνόμενη αποκλειστικά στη βιομηχανική και επιχειρηματική κοινότητα. Η Εταιρεία διαθέτει μακρόχρονη τεχνογνωσία στις ασφαλίσεις μεγάλων οργανισμών και επιχειρήσεων, με κύριο όπλο τη διεθνή αξιοπιστία και φερεγγυότητα της HDI-Gerling και του μητρικού Ομίλου Talanx. Τα τελευταία 10 χρόνια η HDI-Gerling Hellas παρουσιάζει σταθερή κερδοφορία, ενώ ιδιαίτερα την τελευταία πενταετία, η ανάπτυξη είναι αλματώδης, ως αποτέλεσμα της σημαντικής τεχνογνωσίας και της διείσδυσης της Εταιρείας στους αναπτυσσόμενους κλάδους Αστικής Ευθύνης, Τεχνικών Ασφαλίσεων και Διεθνών Ασφαλιστικών Προγραμμάτων. 
Ως υποκατάστημα της HDI-Gerling Industrie Versicherung AG, η HDI-Gerling Hellas είναι απευθείας διαβαθμισμένη με Α+/stable από την Standard & Poor’s και με A (excellent)/stable από την ΑΜ Best. 
Το 2010, η εταιρεία σημείωσε κέρδη προ φόρων 4,9 εκατ. ευρώ.

Διεθνή Ασφαλιστικά Προγράμματα από την HDI-Gerling

Οι πολυάριθμες απειλές που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκτός συνόρων, απαιτούν ειδική τεχνογνωσία, διεθνή εμπειρία και ουσιαστική αξιολόγηση του κινδύνου. 

Η HDI-Gerling Hellas λειτουργεί ως πολύτιμος εταίρος και σύμβουλος για τις ελληνικές επιχειρήσεις που επεκτείνονται διεθνώς, παρέχοντας στους πελάτες της την υποδομή, το δίκτυο και την τεχνογνωσία της σε κάθε χώρα. Το παγκόσμιο δίκτυο της HDI-Gerling προσφέρει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες Ασφάλισης και Διαχείρισης Κινδύνου σε πάνω από 120 χώρες παγκοσμίως. Με τεκμηριωμένη εμπειρία σε χειρισμούς ζημιών ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό, ο Όμιλος διαθέτει νομικούς, πραγματογνώμονες και ειδικούς, που έχουν αποδείξει επανειλημμένα την ικανότητά τους να ανταποκρίνονται επιτυχώς σε ζημίες και αξιώσεις τρίτων, καθώς έχουν άριστη γνώση των τοπικών αγορών.

Για τις ανάγκες των ελληνικών πολυεθνικών επιχειρήσεων με παραγωγικές ή εμπορικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η HDI-Gerling Hellas παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις μέσω Κεντρικού-Master Policy που εκδίδεται στην Ελλάδα και ισχύει ως «Umbrella» για όλο τον κόσμο, όπου ο Ασφαλισμένος έχει εγκαταστάσεις. Υποκείμενα στο Κεντρικό Master Policy, εκδίδονται τοπικά ασφαλιστήρια από τις εταιρείες του δικτύου της HDI-Gerling, που παρέχουν το απαραίτητο τοπικό service. 
Κύρια πλεονεκτήματα αυτών των προγραμμάτων αποτελούν:

• Κεντρική συλλογή και ανάλυση πληροφοριών για την ασφάλιση και τη διαχείριση κινδύνου.

• Master Policies με επεκτάσεις για «Διαφορές στους όρους» (difference in conditions-DIC) και «Διαφορές στα όρια» (difference in limits – DIL).

• Συμπληρωματικά τοπικά συμβόλαια (Local Policies), ειδικά σχεδιασμένα για την κάλυψη τοπικών αναγκών.

• Πληρωμή ασφαλίστρων μέσω τοπικών συμβολαίων, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και κρατήσεων ανά χώρα.

• Διαχείριση των επιμέρους απαιτήσεων ζημιών, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του Ομίλου μέσω του δικτύου εταιρειών και συνεργατών σε κάθε χώρα.

 

Προηγούμενο άρθροΗ μάθηση, πολύτιμος σύμμαχος των καιρών
Επόμενο άρθροΑσφάλιση Αστικής Ευθύνης Προϊόντων