Ασφαλιστικά προϊόντα για μικρές επιχειρήσεις από την ARAG

Μια σειρά προϊόντων που απευθύνονται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις πρόσθεσε μέσα στο 2017 στην γκάμα των προϊόντων της η ARAG στη Γερμανία. Πρόκειται για τα ARAG Business Assistance (Υποστήριξη Επιχειρήσεων), ARAG Διαδικτυακή Προστασία (CyberProtection) για επιχειρήσεις και  ARAG ComfortLine.

 

  • ARAG Business Assistance (Υποστήριξη Επιχειρήσεων)

Πρόκειται για το πρώτο εργαλείο που προσφέρει λύσεις και ισχυρή υποστήριξη για μικρές επιχειρήσεις στη γερμανική αγορά.

Όπως επισημαίνεται στο ARAG JOURNAL τεύχος 01/2017 αυτό το πρόγραμμα προσφέρει ποικίλη πολύτιμη υποστήριξη:

«Έχουμε εξατομικεύσει / προσαρμόσει το πρόγραμμα ARAG Business Assistance ειδικά για τις ανάγκες ελευθέρων επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων. Αυτό σημαίνει, πως τώρα έχουμε τη δυνατότητα να τους στηρίξουμε σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις», τονίζει ο Dr. Matthias Maslaton, μέλος διοικητικού συμβουλίου.

Το πρόγραμμα περιέχει μεταξύ άλλων πρόληψη και εκπαίδευση –π.χ. προφύλαξη διάρρηξης ή καθοδήγηση και βοήθεια στις αιτήσεις χρηματοδότησης/επιχορήγησης. Επίσης, όμοια με τη νομική προστασία, περιέχει υπηρεσίες διαχείρισης απαιτήσεων ή διαδικτυακό έλεγχο σύναψης συμβολαίων. Ως εκ τούτου περιέχει εκτεταμένες προσφορές υποστήριξης σε περιπτώσεις αξιώσεων, για έκτακτες ανάγκες και επαγγελματικά ταξίδια. Επιπλέον προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως η παροχή εξοπλισμού αντικατάστασης.

Οι ασφαλισμένοι δικαιούνται όλες τις παροχές υπηρεσιών ήδη από την έναρξη της σύμβασης.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα ARAG Business Assistance μπορεί να αποκτηθεί μεμονωμένα καθώς και ως συμπληρωματικό συστατικό του εκτεταμένου προϊόντος  για επιτηδευματίες ARAG Business Aktiv της ARAG Allgemeine.

  • ARAG CyberSchutz (Ασφάλεια και Προστασία στο Διαδίκτυο)

Αυτό το προϊόν έχει προγραμματιστεί για ασφάλεια από κάθε άποψη. Το ARAG CyberSchutz είναι με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένο, ώστε να προστατεύει αποτελεσματικά μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από ηλεκτρονική πειρατεία – π.χ. από επιθέσεις των χάκερς για κλοπή ή κατάχρηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Το καινοτόμο αυτό προϊόν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς. Όπως εξηγεί η Kathrin Smeja, Αντιπρόεδρος της διεύθυνσης Underwriting/Actuarial, «το καινούργιο προϊόν CyberSchutz υποστηρίζει τους πελάτες που δέχτηκαν διαδικτυακές επιθέσεις, προστατεύει την ικανότητα δράσης τους και τους εξασφαλίζει την οικονομική ζημιά που προκλήθηκε από εγκλήματα στο κυβερνοχώρο (Cybercrime) και επιθέσεις χάκερς». Στο συγκεκριμένο προϊόν συμπεριλαμβάνονται ποίκιλες υπηρεσίες και πακέτα προληπτικών μέτρων: ικανή υποστήριξη από ειδικούς στα πληροφοριακά συστήματα (ΙΤ) μετά από διαδικτυακή επίθεση με αποτελεσματικά και άμεσα μέτρα, εξατομικευμένη Cyber-Νομική Προστασία, προστασία της επιχειρησιακής περιουσίας και υποστήριξη στη διαχείριση κρίσεων.

  • ARAG Recht&Heim Komfort

Πρόκειται για το επιτυχημένο πακέτο προϊόντων της ARAG στον ιδιωτικό τομέα που ενσωματώνει και τις τέσσερις σημαντικότερες καλύψεις: Νομική Προστασία, Αστική Ευθύνη, Ασφάλιση Κατοικίας /Περιεχομένου και εναλλακτικά Ασφάλιση Ακινήτου με μόνο ένα ενιαίο κέντρο εξυπηρέτησης και ευνοϊκές τιμές – διότι ως πακέτο είναι φτηνότερο απ’ ότι σε πολλές μεμονωμένες ασφαλίσεις.

«Για τους μη οικονομικά εύρωστους πελάτες προσφέρουμε από αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα ARAG Recht& Heim Komfort – με την εκτενή προστασία των ελκυστικών καλύψεων άνεσης για σημαντικούς τομείς της ζωής», τονίζει η Zouhair HaddouTemsamani, Αντιπρόεδρος της διεύθυνσης Product Management National.

Ο πελάτης απολαμβάνει έτσι μία πλήρη προστασία –π.χ. σε ζημιές στον εξοπλισμό και στην επίπλωση της οικίας, στον ενοικιαζόμενο χώρο καθώς και νομικές συμβουλές για σύνταξη διαθήκης.